Kahverengi akıntı

Mimi313

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
152
24
18
33
Kızlar merhaba, ben bu ay klomen kullanm ve adetim 2 gün gecikti, dünden bir iki damla kahverengi akıntı geliyo cok az, nedir anlamıyorum, adet öncesimi bu hamilelik mi bilmiyorum, test yaptm dün çok hafif çizgi var. Ama normalde adetlerim hep düzenlidir ve böyle akıntı filan olmaz direk kanama ile başlar, yardım edin bana bu hamilelikmidir? 1 yıldır evliyim bi kez düşük yaptm, çoçuk çok istiyoruz kafam çok kArıştı, ilk defa klomen kullandm bu ay, ondanmıdır anlamadm yardım edin

canim bir iki gun daha bekle. Kanama baslamazsa bi kan testi yaptir. Insallah hamilesindir.

merhaba
bende sizin gibi klomen kullandım , birebir aynı şeyleri yaşıyoruz şu an , benimde adet günüm geçti , bende düzenli oluyorum , aynı şekilde bende cumadan beri test yapıyorum ikinci çizgi çok hafif , dün bende de leke gibi bişey geldi , dedim bu ayda olmadı üzüldüm , ama lekenin ardından bişey gelmedi , bugün temizim ama sanki çok hafif adet olacakmışım gibi bi ağrımsı bişey hissediyorum , sürekli kontrol ediyorum bişey yok , yarın testi tekrarlayacağım , iki kez düşük yaşadım 11.haftada Allahım bir daha yaşatmasın böyle acılar hiç birimize ,

inşallah arkadaşım ikimiz içinde güzel haberler almak nasip olur ,

İnşAllah canım benim, ben sbh dışarı çıkmıştım şimdi geldm baktığımda artık koyu bişey geldiyini gördüm, muhtemelen adet oluyorum :( çok mu haraket etdm düştü mü bilemedm,regl oldumsa neden gecikti anlamadm, hep düzenli olur adetlerim, siz kaç aydır klomen kullanıyosunuz? Ben hiç doktora sormadm bu ay kalmazsam yine klomen kullanıyım mı, kaç ay kullanmaq lazım?

İnşAllah canım benim, ben sbh dışarı çıkmıştım şimdi geldm baktığımda artık koyu bişey geldiyini gördüm, muhtemelen adet oluyorum :KK43: çok mu haraket etdm düştü mü bilemedm,regl oldumsa neden gecikti anlamadm, hep düzenli olur adetlerim, siz kaç aydır klomen kullanıyosunuz? Ben hiç doktora sormadm bu ay kalmazsam yine klomen kullanıyım mı, kaç ay kullanmaq lazım?
Ne oldu hamile kalmışmıydınız ondan sonra?

Back
X