• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı :((

zehragnydn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
420
289
103
Kızlar dün incecik cizgi halinde acık kahve akıntıcık vardı sabahta kremsi acık kahve pembe arası akıntı vardı cok korkuyorm doktorra gitmelimiyim bebişime bsey olur muu

bence olmaz canım, diğer hamile bayanlarda da ara ara kanama şeklinde olabiliyormuş, ama mutlaka doktorunu arayıp sormanda fayda var

Kızlar dün incecik cizgi halinde acık kahve akıntıcık vardı sabahta kremsi acık kahve pembe arası akıntı vardı cok korkuyorm doktorra gitmelimiyim bebişime bsey olur muu
Benım 1.5 ay boyunca kahverengi lekelenmem oldu doktor progestan verdı her ıhtımale karşı kullandım Bebek yerleşmeye çalışırken rahım genıslerken kılcal damarlara denk geldıgı ıcın gelıyormus kanama olmadığı surece telaşlanma demıstı Sımdı gectı Allah'a şükür bol bol dınlen ve yıne de doktora gıt ama

Kendini korkutma sakin ol arkadaşım Rabbim evladını korusun yerleşme zamanında oluyor demişlerdi doktorunu ara konuş ama üzüntü stres iyi değil bizlere biliyorsun sakin ol Allah im evlatlarımızi bizlere bağışlasın

Korkma canim o bende de oldu. Rahim genislediginden damar catlamasi olabilir. Hatta gecenlerde yine olmustu. Kafana takip canini sikma. Ama doktoruna gittigin zaman da soylemeyi unutma, bakarsin bi de önemli bisey cikabilir, sen kontrollerini ihmal etme :)

Çok tesekkür ederm canlarım hepinize pazartesi doktor muayenem akıntı bida gelmedi ama adet biterken kalıntı gelir ya en son uzatan damar gbi seyler ondan geldi ama agrım fln yok

Cok sükür. Aman bebegimize bisey olmasin gerisi önemsiz :)
Çok tesekkür ederm canlarım hepinize pazartesi doktor muayenem akıntı bida gelmedi ama adet biterken kalıntı gelir ya en son uzatan damar gbi seyler ondan geldi ama agrım fln yok

Allah nasip ettsiyse o bebisi sana ne olursa olsun hic birsey olmaz bebisine.
Bu benim 3.hamileligim ve cok supriz oldu hic aklimin ucundan gecmiyordu cok cok agir isler yaptim evde agir falan kaldirdim hamile oldugumh bilmeden hep kahverengi lekenmem oldu o donem bel agrisiyla beraber.hep adet oluyorum zannettim 2.ayimda farkettim hamile oldugumu.
Insallah hyirli saglikli hamilelik gecirirsin.

Canim benimde kahverengi akintim oluyodu dr um korkma birsey olmaz demisti megersem icerde olan bi kanamanin disari yansimasiymis.. daha sonra kanamam oldu dusuk tehlikesi dendi cok sukur bir sey olmadi ama druna git ve muayeni ol derim ..

Back
X