Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler cevaplarınız için. Bu arada progestanı günde kaç kere içiyorsunuz. 100 mg aldım ben. Alır almaz bir tane içtim.Kahverengi ve pembe kanamalardan korkmayın diyolar benim kahverengi de pembe de kanamam oldu doktor önemli değil dedi ama progestan kullanıyorum. Progestan kullanırsan ve bebeğin sağlıklıysa tutunur sana üzülme.
Ben 200 mg günde 2 alıyorum doktorum hala bıraktırmadı bi düşüğüm var çünkü. Dozunu doktoruna sor istersen bünyeden bünyeye değişir sanırsam. Ağızdan alma sakın yaşamaktan soğursun etkileri çok ağır gerçekten ben ilk aldığım zamanlarda yürüyemiyodum salondan yatak odasına kocam götürüyodu konuşamıyodum dilim şişiyodu vs, vajinal olarak fitil gibi kullan kendin fazla ileri ittiremezsen kocandan yardım iste bence.Çok teşekkürler cevaplarınız için. Bu arada progestanı günde kaç kere içiyorsunuz. 100 mg aldım ben. Alır almaz bir tane içtim.
Şimdi pembe kanamam başladı...Bende 100 lük alıyorum sabah aksam 1 er tane...yeterli geldi. artık lekem yok sadece afedersınız kabızlık var biraz.. eger zorlanırsam ancak o zaman hafıf goruyorum.. onun dısında ilaç işe yarıyor ama en önemli tedavi stresten uzak olumlu seyler dusunmek.. bol dua edip terapi yapmak.. çok işe yarıyor inan :)
Şimdi pembe kanamam başladı...
Çok haklısın çok teşekkür ederim moral verdin, umutsuzluk yok :) ama işte yeni evliyim ve bilmediğim bi şehire taşındım doğru düzgün kimseyi tanımıyorum birazda bunun stresi var sanırımCanım yerleşmede oluyor bu tür şeyler. Ama çok endişeli davranırsan bebeğinede yansır.
Eğer Allahım onları bize yazdıysa kucağımıza gelecekler. Ama kısmette yoksa elden gelen birşey yok maalesef.
Yapman gereken dinlenmek.. Hele evdeysen büyük şanslısın demektir. Endişe yapma sıkıntı yapma dinlen bol bol dinlen.
Bak ben leke görünce dr. um bana ne dedi biliyormusun... bu arada 2 düşüğüm var benim ve çalışıyorum da... Doktora dedim ki.. Ben ne yapayım şimdi rapor alıp yatayımmı?
Bana dediki; bak canım bir gebelik sağlıklı değilse ben seni 9 ay yatırsam da düşecekse düşer engelleyemeyiz. Ama gebeliğin sağlıklıysa; parça parça kanamanda olsa bebek kalacak zaten. Onun için ağır iş yapmadan işine gücüne de git, günlük hayatına devam et ama kendini üzecek haber dahi izleme, en büyük risk stress... dedi..
Onun için lütfen sakin ol. anlımızda ne yazıyorsa , ne görmemiz gerekiyorsa onu görüp yaşayacağız.
Ama kanaman kırmızıya dönerse hemen acile git. kendi sağlığın şu an daha mühim.
Çok haklısın çok teşekkür ederim moral verdin, umutsuzluk yok :) ama işte yeni evliyim ve bilmediğim bi şehire taşındım doğru düzgün kimseyi tanımıyorum birazda bunun stresi var sanırım
bence Dr a git derim ben yine de sen bilirsinÇok haklısın çok teşekkür ederim moral verdin, umutsuzluk yok :) ama işte yeni evliyim ve bilmediğim bi şehire taşındım doğru düzgün kimseyi tanımıyorum birazda bunun stresi var sanırım
korkutmak gibi olması ama benim de pembe leke geldi ardından direk ağlamaya başladım zaten adet gibi kırmızı da geldi ve düştübence Dr a git derim ben yine de sen bilirsin
Ağrım yok benim lekeyi de tuvalette farkettim peçeteyle sildiğimde peçeteye geliyor damlamıyor iç çamaşırımakorkutmak gibi olması ama benim de pembe leke geldi ardından direk ağlamaya başladım zaten adet gibi kırmızı da geldi ve düştüama ağrın yok ise korkma tabi ki benim çok ağrım olmuştu
Çok haklısın çok teşekkür ederim moral verdin, umutsuzluk yok :) ama işte yeni evliyim ve bilmediğim bi şehire taşındım doğru düzgün kimseyi tanımıyorum birazda bunun stresi var sanırım
Selam. Lekelenme devam ediyor ara ara kahverengi bazen açık pembe gibi. Ama iç çamaşırıma değecek kadar akmıyor. Peçeteyle sildiğimde fark ediyorumSelam ne durumdasın. ? varmı bir sıkıntı?
Selam. Lekelenme devam ediyor ara ara kahverengi bazen açık pembe gibi. Ama iç çamaşırıma değecek kadar akmıyor. Peçeteyle sildiğimde fark ediyorum