Kahverengi akinti

Gebeliğimin ilk haftalarında oldu çünkü düşük tehlikem vardı 3 ay sürekli yatmak zorunda kaldım... Ama bu değil ki seninde aynı olacak bazen normal olarak da kahverengi akıntı gelebiliyor doktora sorarsan muayene ile daha net bilgi alırsın canım

Kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir. Dr bana akıttığın boyutu bir lirayı geçmediği sürece sorun yok demişti
Seninde oluyrmu canim kac haftaliksn bn m kanama oldu once hastanede yattm 1 gun igne migne gecti 1 hafta bsey yoktu bugunde akinti kahvrendi 2 defa oldu

Seninde oluyrmu canim kac haftaliksn bn m kanama oldu once hastanede yattm 1 gun igne migne gecti 1 hafta bsey yoktu bugunde akinti kahvrendi 2 defa oldu
Evet oldu 10 gün kadar sürdü ilaç ve iğne tedavisi gördüm Rh uyuşmazlığı var bizde onun için tüm gebeliklerimde yaşadım bu kanamayı şimdi bile tam kahverengi değil ama akıntıya karışık ara ara geliyor

Ben 14 haftalik olmama rağmen ara ara oluyor. Hatta geçen hafta kısa süren bir kırmızı kanama yaşadım. Ondan sonra iki gün süreyle kahve lekelenmeler oldu. Kahve akıntı eski bir kanamanın kalıntıları diyor doktorlar ve her ihtimale karşı ilaç yazıyorlar. Kafaya çokta takılacak bir durum değil, rahat olun : )

Ben 14 haftalik olmama rağmen ara ara oluyor. Hatta geçen hafta kısa süren bir kırmızı kanama yaşadım. Ondan sonra iki gün süreyle kahve lekelenmeler oldu. Kahve akıntı eski bir kanamanın kalıntıları diyor doktorlar ve her ihtimale karşı ilaç yazıyorlar. Kafaya çokta takılacak bir durum değil, rahat olun : )
Bnm kanamadan sonra bi kac gn hic bsey olmadi bir haftayi gecti oyle oldu kahverengi kanama o garibime gtti.

Back
X