- 21 Eylül 2017
- 1.216
- 1.876
- 133
Sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu yapıyorsa yarın sabah gitmeyi düşünüyorum
canım son durumun nedir merak ettim..??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu yapıyorsa yarın sabah gitmeyi düşünüyorum
İdrar testleri negatif çıkıyo yarın kan yahlili yaptıracam hâla adet olmadım yacanım son durumun nedir merak ettim..??
İdrar testleri negatif çıkıyo yarın kan yahlili yaptıracam hâla adet olmadım ya
Hayırlısı olsun bende benzer belirtilerle doktra gittim kese görünüyor dedi tahlil verdim ertesi güne çıkacaktı ama evde idrar testi yaptım gelince pozitif çıktı yani adet gecikmesnden 7 gün sonra net belli olduinşallah kanda pozitifi görmüşsündür canım.. Benim 7 haftalık hamilelik sürecimde ilk kanda öğrenmiştim.. Anı olsun diye idrar testi de yapayım demiştim 5. haftada.. hcg değerim 1000 üzerinde olmasına rağmen idrarda çıkmamıştı..
inşallahhhh hayırlı haber almışsındır..
Hayırlısı olsun bende benzer belirtilerle doktra gittim kese görünüyor dedi tahlil verdim ertesi güne çıkacaktı ama evde idrar testi yaptım gelince pozitif çıktı yani adet gecikmesnden 7 gün sonra net belli oldu![]()
Üzüldüm gerçektenNe güzel, Rabbim hayırlıysa bize de yaşatsın bu duyguyu.. Benim maalesef dış gebelikti.. 7. haftada ameliyat olmak zorunda kaldım..
Üzüldüm gerçektenama herşeyin hayırlısını Allah bilir benim en olmaz dediğim zamanda oldu
Malesef ya değilim kan testimde olumsuz çıktı 1.20 olarak çıktı negatif dedi doktor adet söktürücü verdiinşallah kanda pozitifi görmüşsündür canım.. Benim 7 haftalık hamilelik sürecimde ilk kanda öğrenmiştim.. Anı olsun diye idrar testi de yapayım demiştim 5. haftada.. hcg değerim 1000 üzerinde olmasına rağmen idrarda çıkmamıştı..
inşallahhhh hayırlı haber almışsındır..
Malesef ya değilim kan testimde olumsuz çıktı 1.20 olarak çıktı negatif dedi doktor adet söktürücü verdi
Kahve rengi akıntı kaç gündür oluyor benim de aynı böyle yarın da adet günü ama 4 gün kahve akıntı varMerhaba bugün tam adetim geçeli 2 gün oluyo ve bi haftadır sağ kasıkta batmalarım ve yine sağ bacakta kramplarım oluyodu bugünde iki üç kere koyu kahve akıntım oldu eşimle zaten korunmuyoruz istiyoruz sizce hamile miyim ☺
Aaa msjını görmedim üzüldüm şuan kesin benim de böyle çıkıcak yarın öğrenicemMalesef ya değilim kan testimde olumsuz çıktı 1.20 olarak çıktı negatif dedi doktor adet söktürücü verdi