- Konu Sahibi melekmehmet
-
arkadaşım seni panikletmek istemiyorum ama bu normal değil...vakit kaybetmeden bi dr.a görün bence.
ben daha 4. haftadayım bu gün kanama geldi ama az ve pembe. korkuyorum düşük olabilir mi. ya da bu nee
nedenini söyledi mi peki?hani ben hamile filan değilim ama sizin gibi olan bayanlara hiç değilse bir fikir vermiş olursunuz...canım bu çok önemli birşey gittinmi doktora işte bende bakıyorumda netten erken doğum yada düşük tehlıkesi olabilir diyo doktora sordum gelmene gerek yok normal sadece devam ederse ve kanaman olursa pembemsi gel dedi bnce vakıt kaybette bı git doktora
nedenini söyledi mi peki?hani ben hamile filan değilim ama sizin gibi olan bayanlara hiç değilse bir fikir vermiş olursunuz...
iki çocuğum var allah bağışlarsa...her ikisinde de ben böyle birşey yaşamadım,etraftan da böyle birşey duymadığım için normal değil bence diye yorum yaptım...ama keşke nedenini sorsaydın,neyse,dr. problem yok diyorsa demek çok nadir olmayan bir durum bu,ben hiç denk gelmedim demek ki,tekrar geçmiş olsun...civcivin cinsiyeti belli mi bu arada?yok canım nedenini söylemedi normal korkma dedi sadece .bn seni hamile zannettimde allah korusun düşük falan olur diye korktum
iki çocuğum var allah bağışlarsa...her ikisinde de ben böyle birşey yaşamadım,etraftan da böyle birşey duymadığım için normal değil bence diye yorum yaptım...ama keşke nedenini sorsaydın,neyse,dr. problem yok diyorsa demek çok nadir olmayan bir durum bu,ben hiç denk gelmedim demek ki,tekrar geçmiş olsun...civcivin cinsiyeti belli mi bu arada?
ben daha 4. haftadayım bu gün kanama geldi ama az ve pembe. korkuyorum düşük olabilir mi. ya da bu nee
35 haftaya girmek üzereyim ve ilk defa kahverengi bii akıntı geldi baya geldi ama sizce erken doğum belirtisi olabilir miböyle birşey başınıza geldi mi?
34.haftamda kahverengi azbi kanamam olmuştu doktora sordum normal olabilir dedi ama nişanmış 3 gün sonra doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim benc başka bi doktora daha danışsan iyi olur
ayy üzüldüm canım senin adına çook geçmiş olsun:2: pembe falan değildi dimi kanamam oldu demişşinya tamamen kahverengimiydi ?benım tamamen kahverengiydi devam ederse gel dedi ama bi daha gelmedi inş. gelmez
valla dün çok korktum ve bugün gittim doktora kontrole allaha bin şükür herşey çook iyiymiş içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?