kahverengi akıntım var erken doğum belirtisi olabilir mi?

melekmehmet

CANLARIM BENİMMMM (M-T)
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
1.288
1
156
İstanbul
35 haftaya girmek üzereyim ve ilk defa kahverengi bii akıntı geldi baya geldi ama sizce erken doğum belirtisi olabilir miböyle birşey başınıza geldi mi?

arkadaşım seni panikletmek istemiyorum ama bu normal değil...vakit kaybetmeden bi dr.a görün bence.

arkadaşım seni panikletmek istemiyorum ama bu normal değil...vakit kaybetmeden bi dr.a görün bence.

temizlik yapmıştım bugün uzandım ettim ondanmı bi anda geldi bilemedim eltimdede olmuş aynısı doktor normal demiş ama netten biraz baktımda erken dogum olabilir dedi bnde sizlere bilgisi olanlara başına böyle birşey gelmiş olanlara sormak istedım saolasın canım

ben daha 4. haftadayım bu gün kanama geldi ama az ve pembe. korkuyorum düşük olabilir mi. ya da bu nee

canım bu çok önemli birşey gittinmi doktora işte bende bakıyorumda netten erken doğum yada düşük tehlıkesi olabilir diyo doktora sordum gelmene gerek yok normal sadece devam ederse ve kanaman olursa pembemsi gel dedi bnce vakıt kaybette bı git doktora

canım bu çok önemli birşey gittinmi doktora işte bende bakıyorumda netten erken doğum yada düşük tehlıkesi olabilir diyo doktora sordum gelmene gerek yok normal sadece devam ederse ve kanaman olursa pembemsi gel dedi bnce vakıt kaybette bı git doktora
nedenini söyledi mi peki?hani ben hamile filan değilim ama sizin gibi olan bayanlara hiç değilse bir fikir vermiş olursunuz...

yok canım nedenini söylemedi normal korkma dedi sadece .bn seni hamile zannettimde allah korusun düşük falan olur diye korktum
iki çocuğum var allah bağışlarsa...her ikisinde de ben böyle birşey yaşamadım,etraftan da böyle birşey duymadığım için normal değil bence diye yorum yaptım...ama keşke nedenini sorsaydın,neyse,dr. problem yok diyorsa demek çok nadir olmayan bir durum bu,ben hiç denk gelmedim demek ki,tekrar geçmiş olsun...civcivin cinsiyeti belli mi bu arada?

iki çocuğum var allah bağışlarsa...her ikisinde de ben böyle birşey yaşamadım,etraftan da böyle birşey duymadığım için normal değil bence diye yorum yaptım...ama keşke nedenini sorsaydın,neyse,dr. problem yok diyorsa demek çok nadir olmayan bir durum bu,ben hiç denk gelmedim demek ki,tekrar geçmiş olsun...civcivin cinsiyeti belli mi bu arada?

oğluşumuz olacak teyzesi inşallah bakalım az kaldı

35 haftaya girmek üzereyim ve ilk defa kahverengi bii akıntı geldi baya geldi ama sizce erken doğum belirtisi olabilir miböyle birşey başınıza geldi mi?

34.haftamda kahverengi azbi kanamam olmuştu doktora sordum normal olabilir dedi ama nişanmış 3 gün sonra doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim benc başka bi doktora daha danışsan iyi olur

bende 31 haftadayım 1 ay öncesine kadar ara ara kanam agecirdim bir kere temizlik yapmıştım. 10 gün sürdü kahverengi baslıyor sonra kırmızıya dönüşüyor. o zaman hem kendi dr hemde bir profesor
konusmustum düşük tehlikesi, dediler hiç kalkma dediler 10 gün yattım. cok dikkatli ol bence dinlen gecmezsede mutlaka doktoruna danış...

34.haftamda kahverengi azbi kanamam olmuştu doktora sordum normal olabilir dedi ama nişanmış 3 gün sonra doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim benc başka bi doktora daha danışsan iyi olur

ayy üzüldüm canım senin adına çook geçmiş olsun:2: pembe falan değildi dimi kanamam oldu demişşinya tamamen kahverengimiydi ?benım tamamen kahverengiydi devam ederse gel dedi ama bi daha gelmedi inş. gelmez

ayy üzüldüm canım senin adına çook geçmiş olsun:2: pembe falan değildi dimi kanamam oldu demişşinya tamamen kahverengimiydi ?benım tamamen kahverengiydi devam ederse gel dedi ama bi daha gelmedi inş. gelmez

canım pempe değil kahverengiydi sadece bi kere geldi erken doğum başlangıcıymış ama doktorun cahilliği benimde ilk bebek olduğu için bilgisizdim bak biz uyarıyoruz ihmal etme önemsenmeyecek bişey değil doktorlar çok bilgili görünüyolar ama hiçbişe anladıkları yok onlar için insan hayatının önemide yok nası olsa yenisini yaparsın nolcak derler

Back
X