• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi akıntısı olanlar ve sebebini öğrenenler

ggm-3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
254
88
48
36
arkadaşlar mrb aranızda kahverengi akıntı yaşayan var mı benim yaklaşık yedi aydır adet öncesinde sonrasında ve yumurtlama döneminde sanırım kahverengi akıntım geliyor daha önce çikolata kisti vardı doktorlar ondan dediler ameliyat oldum aldırdım ama hala devam ediyor polip rahim ağzında yara falan hiç bişey yok şimdide tüplerde sıvı birikintisi varsa bu akıntılara sebep olabilir dedi doktor hsg çektircem fakat daha çektirmedim sizce neden bu olalir mi böyle tüplerinde sıvı birikintisi olup bu sıkıntıyı yaşayan var mı

Bende de adetten bir hafta önce Başlıyor, ve adet bitimindede oluyor. Dr a çok uzun adet oluyorum bu şekilde oluyor dediğimde çikolata kistinden oluyor dedi

Bende basit yumurtalık kıstı var bunun icin sadece 1 ay dogum kontrol hapı içtim onu ilacı bıraktıktan sonra her adetimden once kahverengi akinti oluyor deli oluyorum o ilacı içmez olaydım :sopa:
Dr da normal oldugunu söyledi ama :KK51:
Yani benimki cikolata kıstı falan değil

Benim de çikolata kistim var ve benim lekelenmem ilişki sonrasi pembe şekilde oluyor hormonlar neden olabilir dediler ama kimse tam anlamiyla iç rahatlatıcı bi açıklama yapmadi banada

bende de var bu akinti. adet baslarken ve biterken.

ama muayenede kistin var denmedi hic. miyom var. bi de kistik alanlar var denmisti.​

Ben çikolata kisti oldugunu renkli film çektirmek için gittiğimde öğrendim normal muayene ile her zaman kendini çabuk göstermeyebiliyormuş kan tahlilinde de bi degere bakıyorlar

cea-125 değerine bakılıyor birde normal bir ultrason muayenesinde hemen anlaşılması lazım

benim daha önce gittiğim kaç doktorda görememişti ama

arkadaşlar mrb aranızda kahverengi akıntı yaşayan var mı benim yaklaşık yedi aydır adet öncesinde sonrasında ve yumurtlama döneminde sanırım kahverengi akıntım geliyor daha önce çikolata kisti vardı doktorlar ondan dediler ameliyat oldum aldırdım ama hala devam ediyor polip rahim ağzında yara falan hiç bişey yok şimdide tüplerde sıvı birikintisi varsa bu akıntılara sebep olabilir dedi doktor hsg çektircem fakat daha çektirmedim sizce neden bu olalir mi böyle tüplerinde sıvı birikintisi olup bu sıkıntıyı yaşayan var mı
Bende kistleri atiyorsun diye biliyorum canim oyle okumustum bi yerde

Back
X