kahverengı bır akıntı :(

recell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
140
0
96
İstanbul
arkadaslar merhaba 1,5 aylik hamileyim bu sabah kahverengi bir akintim oldum birkac damla acikcasi korktum, basina boyle birsey gelen varmi?

canım lekelenme bazen hiçbir sorun cıkarmasda bazen düşük tehlıkesı yaratabılıyor.bence fazla panıklemeden kontrole gıt,doktorun zaten hemen alır senı lekelenmem var diyince.inşallah hiçbişe olmas bebegıne korkma canım

dun doktora gittim kontrol icin vaginal muayene yapti bu sabah oldu daha once yoktu boyle birsey.
vaginal muayeneden dolayi olmus olabilirmi

benimde hamileliğimde lekelenme olmustu bi kaç defa dr kontrolüne gittiğimde progestan die bi hap verdi 2 defa kullandım çok değil sonraki zamanlarda yine olmustu ama bi problem yaşamadım benim hareketliliğimden oldu sanırım biraz dikkat et kendini çok yorma ve mutlaka dr.unu ara

arkadaslar merhaba 1,5 aylik hamileyim bu sabah kahverengi bir akintim oldum birkac damla acikcasi korktum, basina boyle birsey gelen varmi?

canım bende 5+4 günlük hamileyim gecen cuma gecesi oldu bende de akıntı
ama kahve rengi değil ama baya koyu bi sarıydı hemen acile gittik doktor düşük
tehlikesi var dedi ben temzilik yapmıştım yordum biraz kendimi yani
progestan verdi onu kullanıyorum ama şuan çok dikkatlıyım iş yerinde hiç kalmıyorum yerimden evde de eşim yapıyo herşeyi uzanıyorum genellikle dünden beri hiç akıntı olmadı
ve doktora gittiğinde karnından muayene ettir.
geçmiş olsun tekrar

telaşlanma gerek yok arkadaşım, gelen akıntı kırmızıysa ciddi bir durum var demektir.. korkma bence. ben şu an 6,5 aylık hamileyim, ilk 3 ay benimde ara ara kahverengi akıntılarım oldu, bu yüzden progestan kullandım3 ay boyunca, ama doktorum hiç telaşlandırmadı beni, işime de devam ettim, bi sorun olmadı Allaha şükür.. Büyüklerimizde erkek bebeklerde ilk zamanlar olurmuş böyle akıntılar diye söylüyolar... Kimbilir belki de bir oğlun olacak ? :)) (bende erkek bekliyorum Allahın izniyle )

yok kahverengi akinti zaten sabah lavaboya gidince farkettim , vaginal muayeden dolayi olurmu bilmiyorum
bebek kucuk oldugu icinde ordan muayene etmek zorunda tabi aman kafam karisti:(

Back
X