• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi botlar

Nun_vakti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
207
0
66
Manisa
Resimdeki botları nereden bulabilirim acaba?

Eklentiler

• $adsız.webp
    $adsız.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 96
bu tarz ayakkabılar artık her yerde var. mağazaları dolaşsan rahatlıkla bulabilrsin. ama benim önereceğim bi mağaza bambi. ben dergide dudak uçuklatçak fiyatta bir çizme görmüştüm. içimde kalmıştı alamam keşke ucuz olsaydı diye. aradan 2gün geçmedi bambi'nin önünden geçerken aynı ayakkabıyı 200liraya sattıklarını gördüm. yeni sezon çizmeydi hemde. 2 3hafta önce yaşadım bunu.

bu tarz ayakkabılar artık her yerde var. mağazaları dolaşsan rahatlıkla bulabilrsin. ama benim önereceğim bi mağaza bambi. ben dergide dudak uçuklatçak fiyatta bir çizme görmüştüm. içimde kalmıştı alamam keşke ucuz olsaydı diye. aradan 2gün geçmedi bambi'nin önünden geçerken aynı ayakkabıyı 200liraya sattıklarını gördüm. yeni sezon çizmeydi hemde. 2 3hafta önce yaşadım bunu.

Magazalara baktım bu modele benzerleri cok. Ama istedigim tam bu model ve bu renk :) Bambiye bakacagım tesekkür.

bu tarz benzer modelleri genelde trndyl, mrkfn (reklam yasaktır diye site ismini tam yazmıyorum) gibi sitelerde çok görüyorum

Son düzenleme:
Bambiye baktım fakat göremedim. Ayrıca o dediginiz alısveris sitesinin birinden aldım resmi. Ayakkabının satısı yoktu o sitede.

Back
X