- 12 Eylül 2020
- 83
- 40
- 3
- Konu Sahibi Guness aknc
Merhabalar. 5 haftalık gebeliğim vardı ve sabah çamur gibi kahverengi lekelerim olmuştu. Gün içinde de hafif devam etti. Bu düşük kanı mı bilen var mı ? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun . Teşekkür ederim umarım kötü şeyler olmazEnfeksiyon olabilir bende hamileyken yaşamıştım 4 aylıktı kaybettim doktorum önemsemedi normal dedi meğer enfeksiyon oluşmuş bence hemen gitmelisin doktora enfeksiyon varsa hıc değilse geç kalmadan tedavisini olursun
Onu kullanmama rağmen olduBenimde 2 gündür var canım doktora gittim progestan verdi ihmal etme git
Bende yoğun değil hiç akıntı gibi geldi ama rengi değişikti kanama olmadı hiçOnu kullanmama rağmen oldusizin de yoğun mu yoksa leke gibi mi
Anladım. Geçmiş olsun size de hanımefendi Rabbim daim etsin gebeliginiziBende yoğun değil hiç akıntı gibi geldi ama rengi değişikti kanama olmadı hiç
Cnm dört hafta beş günlükken lekelenme oldu progestaran vermişti bir hafta kahve lekelenme oldu progestarana rağmen bebeyim buyuyo şükür ki üç olana kadar ara sıra devam etti önemli olan büyümesi defi doktorMerhabalar. 5 haftalık gebeliğim vardı ve sabah çamur gibi kahverengi lekelerim olmuştu. Gün içinde de hafif devam etti. Bu düşük kanı mı bilen var mı ?![]()
Merhabalar. Maşallah sizeCnm dört hafta beş günlükken lekelenme oldu progestaran vermişti bir hafta kahve lekelenme oldu progestarana rağmen bebeyim buyuyo şükür ki üç olana kadar ara sıra devam etti önemli olan büyümesi defi doktor
Allah'tan umut kesilmez kuzum saglikliysa nasibi varsa doğacak üzülme nasibi yoksa üzülme Allah yine nadip eder inşallah göreceğimiz ne gün varsa onu görüyoruz inşallah düzelir kuzumMerhabalar. Maşallah sizebana doktor kese bozulmuş dedi sonra diğer gün toparlamis kendini biraz dedi. Umutsuzdu biraz. Sonrasında da zaten lekeler arttı. Cuma gel demişti yarın gitcem galiba
![]()
Amin inşallah Allah razı olsun. İnşallah sağ salim gelir bebisinizAllah'tan umut kesilmez kuzum saglikliysa nasibi varsa doğacak üzülme nasibi yoksa üzülme Allah yine nadip eder inşallah göreceğimiz ne gün varsa onu görüyoruz inşallah düzelir kuzum![]()
İnşallah cnm Allah razı olsunAmin inşallah Allah razı olsun. İnşallah sağ salim gelir bebisiniz ♥
Yarın gitcem meslektaşım. Teşekkür ederimCanım kafana takma kanama şeklinde olmadıkça rahat ol. Sen yine de git doktora benim iki kere oldu kan sulandirici kullanıyordum ondanmis onu bırakınca geçti . Bebek büyüyor genişliyor yer ediyor ondan da olabilir