Kahverengi değil simsiyah akıntı.

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Merhaba geçen ay reglim 4 gün geç geldi ve normal regl oldum 5 gün sürdü ve kanamam normaldi, şimdi normalinde 16 Mayıs'ta regl olmam gerekirken 2 gündür kahverengi de değil simsiyah bir akıntı geliyor ama 1 pedi bile doldurmayacak şekilde, geçen ay hamilelik şüphesi olduğu için reglim gecikince 2 3 kere test yapmıştım negatif çıktı, sizce kist olabilir mi?
 
Benimde günümden erken oldu reglim ama kahverengi ve 1 gün bile sürmedi şuandada hafif hafif belim ağrıyo bu durum hamilelik belirtisi olabilirmi
 
Simsiyah akintiysa sizi korkutmak gibi olmasın ama ben hemen randevumu almıştım.
 
Birkaç kez ben de yaşamıştım, doğum kontrol hapı bıraktığım, geciktirici kullandığım kısa süreçlerdi. Yine de hiçbir etken yokken başıma gelse bir görünürdüm doktora. Geçmiş olsun 🌺
 
Aşılar ve corona bana bambaşka deneyimler yaşattı adet sürecinde. Simsiyah kan geldiği oldu corona olduktan sonra. Üç ay sonra yeni yeni düzeldim şükür.
 
Eger polikistik over sendromu varsa catlamayan yumurtalar kiste donusmustur ve onlar atilmis olabilir. Mutlaka doktora gidin.
 
Benim reglimin ilk başında ya da enn sonunda olur arada böyle su deposunun dibinde kalan yosunlu suyu atmak gibi saçma bir benzeyme yapıcam ama kirli kanmıymış neymiş öyle bişeymiş açıklaması da.
 
Back
X