Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım başıma böyle bişey gelmedi.vajinadan mı bu şekilde bir akıntı geliyor yoksa anüsten mi?eğer anüstense korkma,eğer kan,vitamin hapı falan kullanıyorsan bunlara bağlı olabalır, ama vajinadan böyle bir akıntı geliyorsa, doktora danış derim.bide sadece tuvaletini yaptıktan sonramı geliyor?seni korkutmak istemem ama forumun jinekoloji bölümünde buna benzer bir başlık görmüştüm oraya da bi bak istersen.geçmiş olsun umarım korkulacak bişey yoktur.sağlıcakla.
.http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/385354-vajinadan-diski-gelmesiacillllllll.html bu linkte bulabilirsin...
Allah korusun bu ne yahu...Tövbe tövbe...Arkadaşım jel kıvamında akıntı dışkı felan değil.Ayrıca 7 haftalık hamileyim.Ben ondan dolayı bilgisi olan var mı dedim.Ama sağol sen bizi ne yaptın.
2 kez gebelik geçirdimmm. 2.sinde böyle renkte akıntım oldu ... doktorumsa korkmaman gerektiği sölemişti ilk 10 haftaya kadar olur demişti. ve kesenin rahime yerleşmesi sonucu olan bi şeymiş.. rabbim kucağınızda görmek nasip etsin arkadalar
canım acıklayıcı yazmamışsın.ben de illa öyle demedim seni elimden geldiğince aydınlatmaya çalıştım.elbette kötü bişey olamsını istemem yanlış anlama.çok endişeleniyosan doktoruna danış.korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum.gebelikte akıntı normal bende de var canım ama jel kıvamında değil.bi dövmediğin kaldı :))
2 kez gebelik geçirdimmm. 2.sinde böyle renkte akıntım oldu ... doktorumsa korkmaman gerektiği sölemişti ilk 10 haftaya kadar olur demişti. ve kesenin rahime yerleşmesi sonucu olan bi şeymiş.. rabbim kucağınızda görmek nasip etsin arkadalar
Canım seninki de mi aynıydı.Tuvaletten sonra ve jel gibi?Ben doktorumu aradım birde acile gittim tatil diye.Açıklık ve kanama yok dediler.Tek korkum henüz kalp atışını duymadık ama bunun onunla alakası olur mu bilmiyorum.2 kere kontrole gittim bo olaydan önce kesemiz büyümüş embriyo oluşmuştu.Tek kalp atışımız kaldı.
Canım seninki de mi aynıydı.Tuvaletten sonra ve jel gibi?Ben doktorumu aradım birde acile gittim tatil diye.Açıklık ve kanama yok dediler.Tek korkum henüz kalp atışını duymadık ama bunun onunla alakası olur mu bilmiyorum.2 kere kontrole gittim bo olaydan önce kesemiz büyümüş embriyo oluşmuştu.Tek kalp atışımız kaldı.
Bence telaşlanma hemen DR'un sorun yok diyorsa yoktur... Kalp atışlarını da 1 yada 2 hafta sonra duyabilirsin Gebelik boyunca sakin olmak gelişen olaylarda sakin kalabilmek ve iyi şeyler düşünmek gerekiyor Ben bunu öğrendim... Bebişine de allah sağlık versin...