Kahverengi kanama ve kalp atışı

Degerlimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
306
210
53
33
Selam kızlar cümleten 6 haftalık olduk şükür herşey güzel derken iki gün önce kahverengi lekelenmeler başladı ama çok çok az tabi dururmuyum durmadım ve soluğu hastanede aldım muayene edildi ve sağlıklı olduğı herhangi bie kanama olmadığı kalbinin attığını ama duyamadığımız söylediler oh diyip geldik. Bu sabah tekrardan başladı ama az değil bildiğiniz adet öncesi kahverengi kanama ve akşama doğru çamur gibi parça parça geldi. Hemen gittik hastaneye tekrar muayene ve sürpriz kalp atışı. Doktor bi anda açınca napıcağımı şaşırdım. Allahıma şükür sağlıklı ve bi sıkıntı yok. Peki bunlar neden oluyor olabilir. Geçen iki kayıp beni ruhsal açıdan iyice geriye çekiyor normal gebe kalan bir endişeliyse ben hop oturup hop kalkıyorum. Böyle durumla karşılaşan yazabilirmi lütfen. Hala içim rahat değil

Selam kızlar cümleten 6 haftalık olduk şükür herşey güzel derken iki gün önce kahverengi lekelenmeler başladı ama çok çok az tabi dururmuyum durmadım ve soluğu hastanede aldım muayene edildi ve sağlıklı olduğı herhangi bie kanama olmadığı kalbinin attığını ama duyamadığımız söylediler oh diyip geldik. Bu sabah tekrardan başladı ama az değil bildiğiniz adet öncesi kahverengi kanama ve akşama doğru çamur gibi parça parça geldi. Hemen gittik hastaneye tekrar muayene ve sürpriz kalp atışı. Doktor bi anda açınca napıcağımı şaşırdım. Allahıma şükür sağlıklı ve bi sıkıntı yok. Peki bunlar neden oluyor olabilir. Geçen iki kayıp beni ruhsal açıdan iyice geriye çekiyor normal gebe kalan bir endişeliyse ben hop oturup hop kalkıyorum. Böyle durumla karşılaşan yazabilirmi lütfen. Hala içim rahat değil
İki gebeligimdede bu lekelenmelerden sonra kalbinin durdugunu öğrendim. Seni okadar iyi anliyorumki 3. Kez gebelik yasasam ayni psikolojide olacagima eminim. Kahverengi lekeler oncede olmus bir kanamanın sonradan disari atılması. Düşük habercisi olan kirmizi kanamalardir derler hep. Umarim saglikla kucaginiza alirsiniz. Moralinizi bozmayin bi akrabam 9 ay kanamalı geçirdi hamileliğini doktorlar duser yasamaz dediler yaşadı. Demem o ki Allah nasip ettiyse gorecek gunu varsa hicbir kanama engel olamaz doğmasına. Eger nasip degilse ne yaparsak yapalim tutamiyoruz icimizde. Dua esin bol bol dinlenin ve coook fazla su icin. Doktorum bana hep su icmemi soylerdi. Zannettiğimizden cok daha onemliymis su içmek 🌸🌸

Back