Kahverengi kanama

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kızlar merhaba. Bundan 40 gün önce düşük yapmıştım.sat 9 kasimdi. 15 inde adetim bitti yani 1 hafta önce. Ama bugün öğlen kahverengi leke şeklinde başladı am şimdi bildiğiniz kahverengi kanamam var. Bu neden olur acaba böyle bı durum yaşayan oldu mu acaba aranızda

Önceki kanamadan kalan kan. Bnde de oldu doktorum atamadı kanı atiyo dedi. Geçmiş olsun. Bazen düşükten sonra kanama devma eder bnde de etti cnm 15 gün filan 7 günden sonra lekelnme kanama şeklinde oldu çok ağrı olursa doktora gorun

Ama canım düşükten sonra zaten 10 gün kanamam oldu.dusukten sonra 32 gün sonra da adet oldum ve şimdi tekrar kanamam oldu

Ama canım düşükten sonra zaten 10 gün kanamam oldu.dusukten sonra 32 gün sonra da adet oldum ve şimdi tekrar kanamam oldu
Hamile olabilirsin yerleşme kanaması olabilir bı doktora görün ara kanamalar oldu bnde de ama bı öğrendim ikinci ayda hamiellik olmuş olur mu olur Allah bilir işini hayırlı haberlerle gel inşallah

Canım bende aynı durumdayim 3 Kasım da ilk adet oldum düşükten sonra 17 sinde kahve lekelenmem oldu gidemedim Dr ama telefonda yumurtlama kanaması olabilir dedi

Yerleşme kanaması olması için yumurtlama gerçekleşmiş olması gerekir ama cnm sanmıyorum ben yerleşme kanaması yaşadım hamileligimde ama adetten 3 gün önce olmuştu

Yerleşme kanaması olması için yumurtlama gerçekleşmiş olması gerekir ama cnm sanmıyorum ben yerleşme kanaması yaşadım hamileligimde ama adetten 3 gün önce olmuştu
Canım benim de adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu kan testi yaptırdım adete 4 gün kala negatif çıktı şimdi de 3 gün geçti adetim sancım da oluyo az az ama adet olmadım neden olmuş olabilir

Adetine 9 varken yumurtlama kanamsi da yaşamış olabilirsin ki büyük ihtimalle öyle olmuştur şuan yapsan çıkar belki yada dediğim gibi yumurtlama geç olduysa adetin de sarkabilir.sen bence yine bı test yap hakkında hayırlı olsun

Şuan aynı şeyi ben yaşıyorum durumunu merak ettim ben de kürtaj oldum olduktan 5 gün sonra 8 10 gün kadar süren kanama ve lekelenme tarzinda kanamam oldu, sonra 30.gun regl oldum normal kanama şeklinde oda 1 hafta sürdü şimdi reglin bitmesinden sonra 6. Gün ama baya kahve leke geldi

Doğum kontrol hapı bırakalı yaklaşık 3.4 ay oluyor.gebelik düşündüğüm için bıraktım.
İlk 2 ay düzenli günü gününe 28 günde geldi adetlerim fakat sonra düzensizleşti,bu arada çikolata kistim var 3 cm. Ama senelik kontrollere gidiyorum 4.5 senedir var bende bu kist. Herhangi bir problem yok kan tahlillerimde de.

Konu şu.
kahverenki akıntı lekelenmelerim oldu 2 aydır arada bi kez adet oldum bitti 3 gün sonra tekrar başladı felan ayda 7.8 gün toplam anca belki temizim yani sürekli böyle kahverengi lekelenmeler oluyor adet günün 12 ocaktı 35 günlük döngüme göre.bugün ilişki sırasında lekelenme kırmızı kan döndü rahatsız oldum dedim herhalde tetikledi kanamayı adet oldum zaten günüm geçmişti lekelenmeler vardı kahverengi. Lavaboya gidince de geldi biraz sonra normal kahverengi gibi oldu kesildi gibi yani gün içinde gene izleyeceğim durumu ama böyle birşey yaşayan var mı
Doktora 2.3 hafta sonra ancak gidebileceğim dizlerinde fikirlerini almak istedim.
Gebelik olabileceğini düşünmüyorum lekelenme ve kanama gibi şeyler yaşadığım için. Zaten umudum yok negatif görmekten yıldım çok kötü bir his.
Fikirlerinizi düşüncelerinizi yaşayan varsa yazabilir misiniz doktora gidene kadar en azından
Panik biriyim malesef korkuyorum çok.
Ve temiz kalamamak sürekli lekelenme kahverengi akıntı olması 2 aydır canımı Sıkıyor. Çikolata kistinden olabilir biliyorum bekarkende yaşadım bunu.

Bende aynı senin gibiydim bekarken canım. Evlendikten sonra pcos başladı. İlaç olmadan adet olamıyordum. Bir çok ilaç hap kullandım hepsi kist yaptı yine adet olmadım kolayına. Bazı doktorlar rahim filmi çekelim aşılama yapalım dedi(bunu diyen özel hastane doktorları). Devlet Hastanesi'nde bı doktora gittim. Bana kesinlikle rahim filmi çektirme. Zamana bana bırak bu işi dedi. Ben hep bı an önce aşılama yapalım dedim. Ama asla kabul etmedi. Sadece klomen kullanarak hamile kaldım çatlatma iğnesi olmadan. Doktorun dediği günler ilişkiye girdim ve şuan 28 haftalık hamileyim. Ama birazcık sabır canım. Kontrollerini o kadar uzun tutma yeterli bence ve tek bir doktora yönel

Çok teşekkürler :))) sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
2 haftaya kontrole gideceğim inşallah korona virüsten korktuğum için gidemiyordum aslında col vaka artınca malum
Ama gene de test yapacağım pozitif veya negatif üzülsem de sonunda en azından bileyim ne var yok adet gecikmesi olduğu İçin yapacağım testi bu arada suan kanamaya dair birşey yok kesildi kahverengi akıntı 2 gün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…