Kahverengi kanama

canparcamugurum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
764
739
103
32
Kızlar selam tüp bebekle 3. Transferimde hamile kaldım şükür 5. Gün embriyosu iki adet transfer edilmişti beta hcg 9.gün 90 12.gün 308 14. 563 tü kese için bekliyordum bugün 16. Günüm kahverengi kanamam olmuş peçeteye sildikçe geliyor çok tedirgin oldum haliyle bu şekilde sorın yasayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı 😔

Kızlar selam tüp bebekle 3. Transferimde hamile kaldım şükür 5. Gün embriyosu iki adet transfer edilmişti beta hcg 9.gün 90 12.gün 308 14. 563 tü kese için bekliyordum bugün 16. Günüm kahverengi kanamam olmuş peçeteye sildikçe geliyor çok tedirgin oldum haliyle bu şekilde sorın yasayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı 😔
Ben aldım 13 haftaya kadar yaşadım bunu
Kanama da yaşadım sonra geçiyor, istirahat et yat uzan. Bu arada aspirini keser belki, kan sulandırıcı kullanıyor musun bilmiyorum

Ben aldım 13 haftaya kadar yaşadım bunu
Kanama da yaşadım sonra geçiyor, istirahat et yat uzan. Bu arada aspirini keser belki, kan sulandırıcı kullanıyor musun bilmiyorum
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim evet coraspin kullanıyordum beş gün kullanma demiş hemsire inşallah kesilir 😔

Merhaba geçmiş olsun. Kanama olanları duydum sanırım kullanılan kan sulandırılar yapıyormuş. Belirtileriniz var mıydı ilk öğrendiğinz zaman?

Merhaba benim de tüp bebek 5. haftada ve 11. haftada kanamam olmuştu.
Dr. wc dışında kalkmayacaksın dedi. yanlış hatırlamıyorsam kan sulandırıcıyı kesmiştik. benim kahverengi değil baya kırmızı gelmişti birden akmıştı hatta.
Çok şükür oğlum sağlıkla doğdu.
Dinlenin ve pozitif olun lütfen. Ne kadar korkutucu olduğunu biliyorum🌸🙏

Merhaba geçmiş olsun. Kanama olanları duydum sanırım kullanılan kan sulandırılar yapıyormuş. Belirtileriniz var mıydı ilk öğrendiğinz zaman?
7. Gnü akşamı fitille beraber az biraz görmüştüm yerleşme diye düşündüm onun dışında kanama olarak bişey yasamadım hafif kasık ağrılarım var onlarıda hamileliğe yoruyorum

Merhaba benim de tüp bebek 5. haftada ve 11. haftada kanamam olmuştu.
Dr. wc dışında kalkmayacaksın dedi. yanlış hatırlamıyorsam kan sulandırıcıyı kesmiştik. benim kahverengi değil baya kırmızı gelmişti birden akmıştı hatta.
Çok şükür oğlum sağlıkla doğdu.
Dinlenin ve pozitif olun lütfen. Ne kadar korkutucu olduğunu biliyorum🌸🙏
Allah razı olsun sağlıkla büyütün yavrunuzu 🥰

Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Benim de ilki kimyasal olmuştu sizin gibi. 2.de oldu ve iki kanamada da yine olmadı diyip çökmüştüm. Nolur dinlenin pozitif olun. 🌸

Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Benim de ilki kimyasal olmuştu sizin gibi. 2.de oldu ve iki kanamada da yine olmadı diyip çökmüştüm. Nolur dinlenin pozitif olun. 🌸
Allah razı olsun gerçekten suan morale öyle ihtiyacım vardı ki bu tüp bebek sürecimi ailemle dahil paylaşmadım acısını tatlısını eşimle yasıyorum. İnşallah bende sağlıkla alabilirim kucagıma çok sağolun

Allah razı olsun gerçekten suan morale öyle ihtiyacım vardı ki bu tüp bebek sürecimi ailemle dahil paylaşmadım acısını tatlısını eşimle yasıyorum. İnşallah bende sağlıkla alabilirim kucagıma çok sağolun
Tahmin ediyorum. insanın benzer olayları yaşayanlardan güzel haberler duymaya ihtiyacı oluyor. Ben de deli gibi araştırıyordum böyle yaşayanlar var mı diye. O kadar çok ki. Hatta daha zorlarını yaşayanları duyup şaşırmıştım

Ben de bildiğin çeşme gibi aktı, bi yandan bel ağrısı bi yandan rahimde adet sancısı
O kanamayla kilotlu bez takıp acile gittim.
Doktorlar da pek bişey yapmıyor açıkçası.
Ultrason ile kanama alanına bakıyorlar ve bebek duruyomu yoksa düştü mü diye bakıyorlar. İlk 12 birinci trimester düşük tehlikesi oluyor. İlaçlarını iç bol su iç, ben günde 2 litre içiyordum en az.
Wc dışında kalkma o kanama alanı bitene kadar idare et eğer hematom varsa. Aspirin de içme bence ben doktora demiştim kanama korkuyorum diye oda bıraktırmıştı bana
Herhangi bi soru işaretin varsa çekinme sor biz burdayız
Hepimiz kader arkadaşıyız
Allah bu yolunuz sonunda hamile olan herkese sağ sağlim, sağlıklı bebeklerini kavuştursun inşallah 🙏🏼

Ya içimi rahatlattınız Allah razı olsun içim rahat etmedi acile gittim kanamam bi ara kırmızıya döndü ama günlük pedimin yarısı dolmuştu peçeteye sürdükçe gelen bi kanama. Kalçadan progestan vurdular kadın doğumcu izinliymiş en yakında 2 saat mesafede cesaret edip gidemedik merkezimde ilaçlarınızı kullanıp istirahat edin yazmış acilde betama da baktılar 1339a yükselmiş inşallah sağlıkla ilerlerde kucagımıza alırız 10. Senemiz onu bekledğimiz 😞

Ya içimi rahatlattınız Allah razı olsun içim rahat etmedi acile gittim kanamam bi ara kırmızıya döndü ama günlük pedimin yarısı dolmuştu peçeteye sürdükçe gelen bi kanama. Kalçadan progestan vurdular kadın doğumcu izinliymiş en yakında 2 saat mesafede cesaret edip gidemedik merkezimde ilaçlarınızı kullanıp istirahat edin yazmış acilde betama da baktılar 1339a yükselmiş inşallah sağlıkla ilerlerde kucagımıza alırız 10. Senemiz onu bekledğimiz 😞
Tutunmaya çalışıyor annesi 🙏🏼
Zaten az daha yükselsin keseyi de görürsünüz inşallah.
Tedavi ile gebe kalanlarda sık görülen bir şey 😕 moral bozucu. Ama endişelenmeyin, siz istirahat edin ilaçları kullanın tedbirli olun zaten 2 ay sonra bitiyor. 13 haftalık olana kadar sabredin inşallah

Ben kanama alanı sebebiyle 2 gün hastanede kaldım. Çok stresli günler geçirdim bitmedi hala da devam ediyor ama şükür kanama alanım azaldı.
Benim göbekten iğnemi 3 e çıkardı fitilim zaten var. 1,5 aydır yatıyorum ben :(
Tamamen bitene kadar yatıyorum. Kahverengi akıntım hala bitmedi mesela. Doktorum kırmızı taze kan ped dolduracak kadar gelmedikçe korkma dedi. Ama ne mümkün hala korkuyorum.
İnşallah kucağımıza sağlıkla alalım yavrularımıza 🙏🏻🙏🏻
blueistanbul blueistanbul bana da moral oldun yorumlarınla ♥️

Ben kanama alanı sebebiyle 2 gün hastanede kaldım. Çok stresli günler geçirdim bitmedi hala da devam ediyor ama şükür kanama alanım azaldı.
Tamamen bitene kadar yatıyorum. Kahverengi akıntım hala bitmedi mesela. Doktorum kırmızı taze kan ped dolduracak kadar gelmedikçe korkma dedi. Ama ne mümkün hala korkuyorum.
Rabbim hepimize sağlıkla afiyetle vakitli kucagımıza almayı nasip etsin annelik gerçekten çok zormuş hele ki tüp bebekte transferden beri onun varlığı için yaşayıp onun için tedirgin olmak demekki hep böyle yasayacagız artık 🥹 sağlıklı olsunlarda..

Ben sabah 6 da uykumda yatak döşek kan içinde uyandım. O halde bile düştü diye şüphe etmedim çünkü okadar alıştım artık bu kanamalara. Yeterki ağrı sancı dursun dedim. 2 hafta yattim hastanede sonra kahverengine döndü kanama, evden istirahate devam dedi öyle öyle işte devam…

Kızlar hepinizden Allah razı olsun kanamanım oldugu için beta hcg 1339 du ertesi iğne vurdururken tekrar kan vereyim dedim 730a düşmüş sanırım düşük yapmışım tam kendimi toparlamıştım yıkım oldu benim için 😔

Back
X