- 11 Şubat 2022
- 101
- 24
- 28
- 24
- Konu Sahibi papatya__hanim
-
Miğde sorunu genelde 6 haftalık başlar.Kızlar merhaba
14unde adet günüm ama 10unda kahverengi leke olarak geldi. Bu 2 gündür böyle peçete ile silince de kahverengi lekeler var biraz adet sancısı gibi kramplar var. 2 gün önce ilk defa burnumdan kan geldi hamilelik belirtileri ile alakası var mı 5 gün önce 3 gün üst üste birşey yiyince midem ekşiyordu bı fikriniz var mı hamilelik ile alakalı olabilir mi
Ya insallah düşünüyoruz bakalım beklemedeyim ona göre test yapacamMiğde sorunu genelde 6 haftalık başlar.
Ama bende 8 haftalık hamileyim ve adetimden 2 3 gün önce sizin gibi kahverengi lekem geldi test yaptım pozitif çıktı kanda da çıktıİnşallah sizde hamilesinizdir
Rabbim hayırlısıyla nasip etsinYa insallah düşünüyoruz bakalım beklemedeyim ona göre test yapacam
Amin inşallah çok sağolun rabbim sizinkini de elinize almayı nasip etsinRabbim hayırlısıyla nasip etsin
Olabilir canım benim de öyle olmuştuKızlar merhaba
14unde adet günüm ama 10unda kahverengi leke olarak geldi. Bu 2 gündür böyle peçete ile silince de kahverengi lekeler var biraz adet sancısı gibi kramplar var. 2 gün önce ilk defa burnumdan kan geldi hamilelik belirtileri ile alakası var mı 5 gün önce 3 gün üst üste birşey yiyince midem ekşiyordu bı fikriniz var mı hamilelik ile alakalı olabilir mi
Canim tekrardan merhaba. 2 gun boyunca kahve lekeden sonra Dün kanamam oldu sende gelmiş miydi o lekeden sonra yoksa kesildi miMiğde sorunu genelde 6 haftalık başlar.
Ama bende 8 haftalık hamileyim ve adetimden 2 3 gün önce sizin gibi kahverengi lekem geldi test yaptım pozitif çıktı kanda da çıktıİnşallah sizde hamilesinizdir
Kesildi canım. Tetin pozitif çıktı mı? Progetan veriyor doktorlar kanı durdursun diyeCanim tekrardan merhaba. 2 gun boyunca kahve lekeden sonra Dün kanamam oldu sende gelmiş miydi o lekeden sonra yoksa kesildi mi
Henüz test yapmadım kan geldi diye umitlenmek de istemedim açıkçasıKesildi canım. Tetin pozitif çıktı mı? Progetan veriyor doktorlar kanı durdursun diye
KanHenüz test yapmadım kan geldi diye umitlenmek de istemedim açıkçası
Aynen öyle Allah razı olsnKankırmızysa evet. Adet olsun sanırım Allahdan ümit kesikmez sabır et Allah nasip etsin
Umarım cevap verirsin 5 haftalık hamileyim takvime göre 1 haziranda öğrendim bugün de çok açık leke geldi ilk gebeliğim deneyimsizim ağrım yok ama ben çok korkuyorum nolur yardımcı olunMiğde sorunu genelde 6 haftalık başlar.
Merhaba mesajını geç gördüm amaUmarım cevap verirsin 5 haftalık hamileyim takvime göre 1 haziranda öğrendim bugün de çok açık leke geldi ilk gebeliğim deneyimsizim ağrım yok ama ben çok korkuyorum nolur yardımcı olun
Duphaston kullanıyorum progestanım iyi olduğu için bugün kesildi çok şükür akıntım 1 hafta sürdü ama ben o ilaca devam edeyim mi bırakayım mı ki pazartesi kontrolüm var doktora mı sorsamMerhaba mesajını geç gördüm amaBenimde öyledi yerleşiyor bebeşin inşallah sakın kötü düşünme acile git doktor tutunması için fitil verdi bana kullandım 2 ay şuan 6 aylık hamileyim Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Doktora gidene kadar kullan bence. Ben 2 kutu bitirmiştim kanamamdan solayıDuphaston kullanıyorum progestanım iyi olduğu için bugün kesildi çok şükür akıntım 1 hafta sürdü ama ben o ilaca devam edeyim mi bırakayım mı ki pazartesi kontrolüm var doktora mı sorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?