psi_ozi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2020 56 30 3 30 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi psi_ozi #1 Hanımlar az önce karın ağrım başladı. İç çamaşırımda kahverengi leke gördüm. Peçeteye belli belirsiz geliyor tam anlayamadım. Tam 8 haftalık hamileyim normal mi? Çok korkuyorum
Hanımlar az önce karın ağrım başladı. İç çamaşırımda kahverengi leke gördüm. Peçeteye belli belirsiz geliyor tam anlayamadım. Tam 8 haftalık hamileyim normal mi? Çok korkuyorum
benibekleyin Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ocak 2009 4.210 7.585 358 30 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi psi_ozi #2 hemen bir doktora görünün progestan başlatsın.
psi_ozi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2020 56 30 3 30 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi psi_ozi #3 benibekleyin .!.: hemen bir doktora görünün progestan başlatsın. Genişletmek için tıkla... Doktora gittim. Hiç bir yerde kanama görünmüyor. Kalp atışında gayet iyi dedi. Önlem olarak progestan başlattı. Teşekkür ederim
benibekleyin .!.: hemen bir doktora görünün progestan başlatsın. Genişletmek için tıkla... Doktora gittim. Hiç bir yerde kanama görünmüyor. Kalp atışında gayet iyi dedi. Önlem olarak progestan başlattı. Teşekkür ederim
benibekleyin Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ocak 2009 4.210 7.585 358 1 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi psi_ozi #4 psi_ozi .!.: Doktora gittim. Hiç bir yerde kanama görünmüyor. Kalp atışında gayet iyi dedi. Önlem olarak progestan başlattı. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... rica ederim çok sevindim.
psi_ozi .!.: Doktora gittim. Hiç bir yerde kanama görünmüyor. Kalp atışında gayet iyi dedi. Önlem olarak progestan başlattı. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... rica ederim çok sevindim.