Kahverengi leke

Wifewifewifewife

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
143
139
18
merhaba hanımlar 5+5 günlük hamileyim doktora henüz gidemedim haftaya gideceğim gece wc ye kalktığım da kahverengi leke vardı çamaşırımda çok korktum acaba yerleşme kanaması mı yoksa tehlikeli birşey mi ? Daha sonra sabah nokta kadar vardı yatıyorım sürekli

Doktora gorunmenizde fayda vardir canim. Buyuk ihtimal yerlesme kanamasidir ama progestan verebilir ihmal etme

Devam ederse mutlaka doktora sor ama aynı haftalarda bana da 2 defa az miktarda kahverengi lekelenmem oldu hemen doktorumu aradım gelmene gerek yok o bekleyen adet kanamandan dedi korkma yani kırmızı olmadığı sürece de gelme dedi içiniz rahat olsun ☺️

merhaba hanımlar 5+5 günlük hamileyim doktora henüz gidemedim haftaya gideceğim gece wc ye kalktığım da kahverengi leke vardı çamaşırımda çok korktum acaba yerleşme kanaması mı yoksa tehlikeli birşey mi ? Daha sonra sabah nokta kadar vardı yatıyorım sürekli
doktora gidin mutlaka... muayene edilmeden ne olduğunu söylemek zor... zaman kaybetmeyin ki bir sorun varsa önlem alınmış olur...

Ben de 6+2 hamileyim Çarşamba günü kahverengi kanamam oldu 4 peçeteye oldukça fazla geldi panik yaptım hemen yakınımdaki bir hastaneye gittim. Ultrasonda kesem duruyordu rahatladım biraz. Doktor progestan verdi. İster ağızdan ister vajinal kullan dedi. Gelince kendi doktorumu aradım vajinal kullanımın daha etkili olduğunu söyledi. 3 gündür kullanıyorum ve yatıyorum. O kadar çok gelmiyor. Kanama kırmızı olursa tehlikeli olur, kahverengi olması illaki düşük anlamına gelmez ama düşük tehlikesi olarak değerlendirilir dedi. Umarım kısa zamanda geçer.

Tşeekkür ederim kızlar bilgileriniz için dün doktora gittim baktı içten bi kanama değil korkulacak bişey yok dedi keseyide gördük ama bebeği daha göremedik çok küçük dedi haftay tekrar gitcez kalp atışı için falan dua edin duyalım Kızlar, tekrardan teşekkür ederim Allah razı olsun

Back
X