KAHVERENGİ LEKE

Nuresmtl

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
10
1
6
28
Hanımlar 11 haftalık gebeyim dün ve bugün ara ara çok az olmakla beraber kahverengi leke geldi ağrım sancım yok gebelik süresince hiç gelmemişti böyle bir lekelenme doktorumu aradim %90 birşey yoktur pazartesi gel kanamayı da takip et dedi. Bu lekeyle gebeliginde karşılaşan anneler var mı?dünden beri moralim sıfır :(

Canım benim basıma geldi akıntı gibi kahverengi lekelenme düşük tehdidi olabilir dedi iğne oldum bide fitil verdi onu kullanıyorum kesildi şükür suan bi sıkıntım yok panik yapma ben çok araştırdım ilk aylarda olabiliyomuş cogu kişinin basına gelmis saglıkla almıslar kucaklarına nasipse bizde alırız insallah icini ferah tut

Canım benim basıma geldi akıntı gibi kahverengi lekelenme düşük tehdidi olabilir dedi iğne oldum bide fitil verdi onu kullanıyorum kesildi şükür suan bi sıkıntım yok panik yapma ben çok araştırdım ilk aylarda olabiliyomuş cogu kişinin basına gelmis saglıkla almıslar kucaklarına nasipse bizde alırız insallah icini ferah tut
Merhaba ben tüp bebek yaptırdım transferimin Bugün 20 günü iki kere test yaptırdım testlerde pozitif çıktı değerlerim yükseliyor Ama dün kahverengi bir lekelenmem oldu sabah doktora gittim iğne ve Progestan verdi Şu anda da hala hafif hafif lekelenme oluyor bir kere idrardan sonra sildiğimde çok açık kırmızı geldi peçeteye gerçekten çok korkuyorum Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Back
X