Kahverengi leke

Eslemasar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
300
81
18
29
Gebeligin ilk haftalarında (1 veya 2 haftalık ) kahverengi lekelenme olur mu yaşayan var mı ?

İki gün önce hamile olduğumu öğrendim. Doktor 2 haftalık falan dedi. Adetime 6 gün kala falan öğrendim. Suan adet dönemim geldi gelecek. Kahverengi leke çok korkuttu bir şey olmaz dimi🥺
Kan tahlilindenmi öğrendin. Artışı takip ediyormusun yoksa keseyi gördünmü.
Bende yaşadım kahverengi lekelenme doktorum normal olduğunu söylemişti ama yine de dinlenme ve progestan verdi. Sende bir doktoruna danış bence. Kahverengi olduğu sürece Korkma ama normal 😊

Bende yaşadım kahverengi lekelenme doktorum normal olduğunu söylemişti ama yine de dinlenme ve progestan verdi. Sende bir doktoruna danış bence. Kahverengi olduğu sürece Korkma ama normal 😊
Kan tahlili verdim. İki gün önce işte. Değer 48, 98 çıktı. Adete de az var. Kırmızı kan görmekten korkuyorum. Ya bir şey olursa diye. Doktora gitmedim daha. Sadece kan verdim. Orada ki doktor. İyi bir kadın doğuma git dedi. Çarşamba randevum var. Çarşamba geç mi olur acaba?

Lavaboya gitmeye korkuyorum. Daha yeni benim gebelik. İki haftalık falan. Adete 5 veya 5 gün kala öğrendim gebeliği. İki gün oldu öğreneli. Şuan adet günüme az kaldı ondan mı acaba. Adet falan gelir diye korkuyorum
Hiç korkma artık gebesin ,gelecek olsa bile gelen kanama adet kanaması değil lekelenme denilen olay Allah yardımcın olsun,bebeğini sev kendini sev ona kendine güzel şeyler söyle

İlk defa verdiğim için. Daha ikinci kanı vermedim. O yüzden artış hakkında bilgim yok. Korkum çok ama

Kan tahlili verdim. İki gün önce işte. Değer 48, 98 çıktı. Adete de az var. Kırmızı kan görmekten korkuyorum. Ya bir şey olursa diye. Doktora gitmedim daha. Sadece kan verdim. Orada ki doktor. İyi bir kadın doğuma git dedi. Çarşamba randevum var. Çarşamba geç mi olur acaba?
Hmm anladım canım daha kese görmemişsiniz o yüzden de vermeyebilir progestan zaten. Bugüm birdaha kan ver istersen artışa bak.
Kahverengi pembe renklerinde olabiliyoe. Bebek yerleşmeye çalıştığından geliyor😊
Kırmızı olmadıkca korkma🙏🏼

Hiç korkma artık gebesin ,gelecek olsa bile gelen kanama adet kanaması değil lekelenme denilen olay Allah yardımcın olsun,bebeğini sev kendini sev ona kendine güzel şeyler söyle
Ay canım sen böyle diyince duygulandım cidden. Çok korkuyorum inan ki. Kimyasal mi bir şey varmış. Ondan korktum. Değerim 48,98 bu arada. İlk kan sonucum bu. Başka da vermedim

Canım çarşambayı bekleme bugün git hem seni rahatlatır doktor hem de duruma bakıp takviye ilaç verir

Back
X