Kahverengi leke

Eslemasar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
300
81
18
29
Gebeligin ilk haftalarında (1 veya 2 haftalık ) kahverengi lekelenme olur mu yaşayan var mı ?

Sonuç çok düşük birde çok erken ogrenmisin aynısını iki sefer yaşadım malesef kimyasal değildir inşallah 🥰
Şu sekilde öğrendim ben. Ovulasyon testi kullandım. Ve erkenden yumurtlamayi gördüm. Yumurtlama nin 12. Günü hamile olduğumu öğrendim. Adetim de bazen erken oluyor. Ki adetime de beş gün vardi öğrendiğim de. İki günde erken oluyorum arada. Belki şimdi kan versem değer yükselmiş tır. Sizin kaçtı deger

Şu sekilde öğrendim ben. Ovulasyon testi kullandım. Ve erkenden yumurtlamayi gördüm. Yumurtlama nin 12. Günü hamile olduğumu öğrendim. Adetim de bazen erken oluyor. Ki adetime de beş gün vardi öğrendiğim de. İki günde erken oluyorum arada. Belki şimdi kan versem değer yükselmiş tır. Sizin kaçtı deger
48 di böyle leke gördüm korktum hemen acile gidip kan verdim beta 18. Düşmüştü doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi alttan da karnımdanda ultrason la baktı kese göremedi

Lavaboya gitmeye korkuyorum. Daha yeni benim gebelik. İki haftalık falan. Adete 5 veya 5 gün kala öğrendim gebeliği. İki gün oldu öğreneli. Şuan adet günüme az kaldı ondan mı acaba. Adet falan gelir diye korkuyorum

İki gün önce hamile olduğumu öğrendim. Doktor 2 haftalık falan dedi. Adetime 6 gün kala falan öğrendim. Suan adet dönemim geldi gelecek. Kahverengi leke çok korkuttu bir şey olmaz dimi🥺
İdrar testinde belli olur mu peki ? Kan testimi vermek gerek?

Back
X