Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar bir şey sorucam bu ay ovitrelle iğne büründüm 13. Günde leke geldi dünden beri leke geliyor geçen ay 28 inde olmuştum belim ağrıdı adet oldum sandım sökmüyor kist filan olmamış mıdır değil mi

Kızlar bir şey sorucam bu ay ovitrelle iğne büründüm 13. Günde leke geldi dünden beri leke geliyor geçen ay 28 inde olmuştum belim ağrıdı adet oldum sandım sökmüyor kist filan olmamış mıdır değil mi
Benim de kahverengi lekelenme olmuştu hatta kırmızıya döndü sabahında yine kahverengi olmuştu hemen test yapmıştım 😊

Ayrıca test yapsanız çıkar kist değildir korkmayın ya gebelik ya da adetiniz sökülücek varsa test yapın bence iğne etkisi 12. Güne kadar

Eklentiler

• BBD529BD-3F15-4208-84E3-6EE799512E5C.webp
    BBD529BD-3F15-4208-84E3-6EE799512E5C.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 95
İğneye göre yarın adet olmam gerekiyordu aslında dünden beri leke geliyor böyle akıntı gibi yarında gelmezse kan testi yaptıracaktım çünkü adet günüm daha geçmedi peki bu lekeler kaç gün sürdü sizde

İğneye göre yarın adet olmam gerekiyordu aslında dünden beri leke geliyor böyle akıntı gibi yarında gelmezse kan testi yaptıracaktım çünkü adet günüm daha geçmedi peki bu lekeler kaç gün sürdü sizde

Ne güzel bende görür müyüm acaba böyle pozitifleri inşallah
Siz yarın yapın bence çünkü varsa çıkar zaten benim kahve rengi lekelenmem baya sürdü 15 gün kadar inşallah güzel haberler alırsınız

Gerçekten mii adetten ne kadar önce başladı peki
Beklenen adet gününde başladı işte sizinde adet gününüz iğneden sonraki 14. Gündür yani normalde olan günlerinizle uyuşmayabilir çünkü çatlatma iğnesinden sonra 14. Gün adet olunur

Back
X