Kahverengi leke

lavinnn7

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
13
0
16
31
Merhabalar, günlerdir forum sitelerinde dolaşıyorum. Böyle zamanlarda bir yerden birşey görürüm umudu oluyor :) . Reglime 13 gün kala 1 damla kahverengi akıntım oldu, regli bitiminden itibaren hamilelik için birliktelik yaşadık eşimle. Hamile olma ihtimalim var mıdır ? Böyle bir şey yaşayan var mı ? Bir daha aynı akıntı hiç olmadı bu arada. Yerleşme kanaması için erken diyorlar genelde.

Regline 13 gün kala yaklaşık yumurtlama dönemindir zaten. O dönemde de görülebilir böyle bir leke. Adetinizin gecikmesini beklemelisiniz şüphe için

Regline 13 gün kala yaklaşık yumurtlama dönemindir zaten. O dönemde de görülebilir böyle bir leke. Adetinizin gecikmesini beklemelisiniz şüphe için
Evet haklısınız. Bir ihtimal belki başına böyle bir şey gelmiş ve hamile olan bir vardır diye sormak istedim. Teşekkürler

Adete son 6 gün ve ishal, kusma, karın krampları daha çok gaz sancısı gibi oluyor ve bitmek bilmeyen bir ağrı. Yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…