- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Buradan kimse size hamilesiniz yada degilsiniz diyemez test yapmaniz gerekiyorKızlar adetime 7 gün kala kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir mi acaba bide gögüslerim ağrıyor idrarımda koyu
Oda zaten kesin cevap istemiyor olabilir mi diye olasılık sunuyor insanların böyle dönemlerinde ters ters konuşmayınBuradan kimse size hamilesiniz yada degilsiniz diyemez test yapmaniz gerekiyor
Sağol valla Allah razı olsunOda zaten kesin cevap istemiyor olabilir mi diye olasılık sunuyor insanların böyle dönemlerinde ters ters konuşmayın
Canım bi kaç gün daha bekle leken geçtikten sonra yap test bende öyleyim bekliyorumKızlar adetime 7 gün kala kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir mi acaba bide gögüslerim ağrıyor idrarımda koyu
Kimseyi tersledigim yok gayet normal cevap verdimOda zaten kesin cevap istemiyor olabilir mi diye olasılık sunuyor insanların böyle dönemlerinde ters ters konuşmayın
Terslemiş olarak algılaman çok yanlış iki kere konu açmışsın cevap veren olmamış ben düşünüp yorum yazdım bunu da böyle çevirmeniz hiç hoş değilSağol valla Allah razı olsun
Sen bence çok yanlış anlamışsın insanların böyle dönemlerin de yazdığı için bende sağol dedimTerslemiş olarak algılaman çok yanlış iki kere konu açmışsın cevap veren olmamış ben düşünüp yorum yazdım bunu da böyle çevirmeniz hiç hoş değil
Yerleşme kanaması kahverengi oluyor mu bilmiyorum ama adet geçmesini beklemek faydalı olur, bebek istiyorsanız olumlu sonuç alırsınız inşallahKızlar adetime 7 gün kala kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir mi acaba bide gögüslerim ağrıyor idrarımda koyu
Allah razı olsun teşekkür ederimYerleşme kanaması kahverengi oluyor mu bilmiyorum ama adet geçmesini beklemek faydalı olur, bebek istiyorsanız olumlu sonuç alırsınız inşallah
CANIM LEKE ADETTEN SONRA GELİYOR GENELDE
hayırlı olsun canım göğüs ağrısı büyük belirti zaten.yerleşme kanaması embriyo rahime yerleştikten sonra geliyor buda döllenmeden 10- 15 ğün arasını buluyor.Ben sabah çamaşırımda akıntı gördüm kahverengi 5inde doktor randevum var gögüslerim de ağrıyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?