Kahverengi leke

gunes870

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
881
782
23
29
Merhaba hanımlar, 29 ekim pazar günü regl olmam gerekiyor normalde ama pazartesiden beri ara ara gelen kahverengi akıntılar var yoğun değil ama kasık ağrısı da var hafif yerleşme kanaması mı acaba test yapmıştım 3-4 gün önce negatifti

Merhaba hanımlar, 29 ekim pazar günü regl olmam gerekiyor normalde ama pazartesiden beri ara ara gelen kahverengi akıntılar var yoğun değil ama kasık ağrısı da var hafif yerleşme kanaması mı acaba test yapmıştım 3-4 gün önce negatifti
Son durum nedir

Merhaba arkadaslar başlığı görünce bende yazmak istedim , 2 gün önce test yaptım silik çıktı ama belirgindi normalde dün adet olmam gerekti ama bugün hiç yok denecek kadar sivi kahve akıntı gibi bisiy geldi sonrasin da tertemizdim hiç böyle olmadım adetim direkt bastırır yani. Ve aşırı kasik ağrım karnımın içi hava dolu sanki baş ağrısı vs de çekiyorum sizce ne olabilir bende biraz karamsar biriyim hemen doktora gidip olumsuz bisiy duymak istemiyorum ilk bu ay denedik

Ya cok az açık renk kahvemsi birseydi, bilemedim yani umutlanirsam her ay böyle beklemeye streslenmye başlarım diyede frenlemeye calisiyorum ama hiç bu kadar halsiz baş ağrısı ve ara ara vuran bi kasik agrimda olmamıştı:(

Back
X