- 27 Ocak 2021
- 193
- 31
- 48
- 36
- Konu Sahibi Serebna kaya
-
Ben 6+2 deyim 20 ağustos beklenen adet tarihiydi 8 Ağustosta 2 damla geldi kahverengi leke daha da gelmedi hamilelikte aşırı akıntı oluyor akıntı da hamilelik belirtisi canımArkadaşlar merhaba adete 4 gün kala kahverengi lekelerin başladı bir kesiliyor yürüyünce yorulunca bel agriisyla beraber peceteye silince geliyor.adet olmadm adet belirtimde yok yaşayan var mı bunu gebelik mi acaba hormonlar mi acaba tecrübelerinizi paylasirmisinz
Testler negatif adette olmadım ilk defa başıma geldi bnde bilmiyorum bekliyorum adetiBen 6+2 deyim 20 ağustos beklenen adet tarihiydi 8 Ağustosta 2 damla geldi kahverengi leke daha da gelmedi hamilelikte aşırı akıntı oluyor akıntı da hamilelik belirtisi canım
İlaç içmedim bu ay sitresde yapmadm.gecen ayki adetim çok yoğundu bukoyu kahverengi leke adet degildikiİlaç içtin mi hiç? Yada stres yaptınmı ? Geçen ayki adetin yoğun muydu az mıydı bunlar önemli
Leke de aynı şey işte içeride bi miktar kalmıştır dedim de . Hamilelik olabilir o zaman lekelenmeİlaç içmedim bu ay sitresde yapmadm.gecen ayki adetim çok yoğundu bukoyu kahverengi leke adet degildiki
Kahverengi lekem devam.ediyir halaBen 6+2 deyim 20 ağustos beklenen adet tarihiydi 8 Ağustosta 2 damla geldi kahverengi leke daha da gelmedi hamilelikte aşırı akıntı oluyor akıntı da hamilelik belirtisi canım
Bilmiyorum canımKahverengi lekem devam.ediyir hala
Cnm test yaptin mi tekrar sonucun ne olduKahverengi lekem devam.ediyir hala
Hamileyim isim cnm ama düşük yaptım kimyasal gebelikCnm test yaptin mi tekrar sonucun ne oldu
Bnde ayni seyi yaşıyorum adetime su an 9 gun vat 1 kac gun sonra denicem testHamileyim isim cnm ama düşük yaptım kimyasal gebelik
Bnmde ayni oldu cnm kanaman basladi mi bnm basladi ama cok gelmio normal diyim reglin ucuncu gunu gibiHamileyim isim cnm ama düşük yaptım kimyasal gebelik
Benmde devam.ediyor adet kanmasindan daha azBnmde ayni oldu cnm kanaman basladi mi bnm basladi ama cok gelmio normal diyim reglin ucuncu gunu gibi
Senin sürecin ne oldu benim 46 iken 77 oldu hala bekliyorum çok kanamam yok hata leke lekeBnmde ayni oldu cnm kanaman basladi mi bnm basladi ama cok gelmio normal diyim reglin ucuncu gunu gibi
Cnm bnm kimyasala dondu ne yazikki progestan kullanmistim o var diye leke lekeydi sabit kalinca degerim doktor birak ilaci vucudun atsin dedi ztn birakmadan bile kanama seklindeydi ertesi gun regle dondu baya sancili bi regl knsallah tekrarlamazSenin sürecin ne oldu benim 46 iken 77 oldu hala bekliyorum çok kanamam yok hata leke leke
İnşaallahCnm bnm kimyasala dondu ne yazikki progestan kullanmistim o var diye leke lekeydi sabit kalinca degerim doktor birak ilaci vucudun atsin dedi ztn birakmadan bile kanama seklindeydi ertesi gun regle dondu baya sancili bi regl knsallah tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?