T toprakkss Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2023 56 7 16 28 23 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi toprakkss #1 Merhaba bebeğimde kahverengı lekeler var bır ıkı gündür olustu ınternetten okuduklarım benı korkuttu randevu aldım ama sormakta istedim Eklentiler IMG_0543.webp 11,9 KB · Görüntüleme: 51 IMG_0541.webp 32,1 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba bebeğimde kahverengı lekeler var bır ıkı gündür olustu ınternetten okuduklarım benı korkuttu randevu aldım ama sormakta istedim
H hanifff Guru Kayıtlı Üye 30 Ekim 2011 111 95 298 İstanbul 17 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi toprakkss #2 toprakkss .!.: Merhaba bebeğimde kahverengı lekeler var bır ıkı gündür olustu ınternetten okuduklarım benı korkuttu randevu aldım ama sormakta istedim Genişletmek için tıkla... Merhaba. Kahve rengi lekeler için sayfalara yazmışsınızşimdi gördüm. Tüm lekeleri daha görünür şekilde atarsanız elimden geldiğince yorum yaparım
toprakkss .!.: Merhaba bebeğimde kahverengı lekeler var bır ıkı gündür olustu ınternetten okuduklarım benı korkuttu randevu aldım ama sormakta istedim Genişletmek için tıkla... Merhaba. Kahve rengi lekeler için sayfalara yazmışsınızşimdi gördüm. Tüm lekeleri daha görünür şekilde atarsanız elimden geldiğince yorum yaparım