• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi leke

tugba46

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
8
Arkadaşlar iyi aksamlar 17 haftalik gebeyim 4 gundur kahve leke var dr bebegin saglikli diyip progestan baslattı. Ama hala diken uatundeyim bu lekelenme ne zaman biter nolur yardimci olun

Ben 30 kadar progestan kullandım aralıklarla hep sürdü en son 26.haftada falandı sanırım, dinlen, yorma kendini havalarda sıcak, bol su iç dinlen

Arkadaşlar iyi aksamlar 17 haftalik gebeyim 4 gundur kahve leke var dr bebegin saglikli diyip progestan baslattı. Ama hala diken uatundeyim bu lekelenme ne zaman biter nolur yardimci olun
Merhaba, geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻 Korkmayın.
Benim hamileliğim kanamayla geçti. 6+0 da yoğun, kırmızı ve pıhtılı kanama yaşadım. Kese etrafındaki kanama alanı çok büyüktü. Zamanla kapandı. Daha sonra başka bir nedenle Kanamadan dolayı hastanede yattım.
Çok şükür evladımı kucağıma aldım 🙏
Mutlaka dinlenin, yormayın kendinizi. Doktor takibinde olun ve ilaçlarınızı düzenli kullanın.

Ben 30 kadar progestan kullandım aralıklarla hep sürdü en son 26.haftada falandı sanırım, dinlen, yorma kendini havalarda sıcak, bol su iç dinlen
Öyle yapıyorum ve cok korkuyorum saglikli bi gebelikle sonuclanir degil mi 🥹

Merhaba, geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻 Korkmayın.
Benim hamileliğim kanamayla geçti. 6+0 da yoğun, kırmızı ve pıhtılı kanama yaşadım. Kese etrafındaki kanama alanı çok büyüktü. Zamanla kapandı. Daha sonra başka bir nedenle Kanamadan dolayı hastanede yattım.
Çok şükür evladımı kucağıma aldım 🙏
Mutlaka dinlenin, yormayın kendinizi. Doktor takibinde olun ve ilaçlarınızı düzenli kullanın.
Cok şükür rabbim bana da nasip etsin insallah. 2 kimyasal gebeligimden sonra esimde problem.vardi ameliyat oldu hamile kaldim 17 haftaligiz cok sukur rahim agzi iyi kanama alanin yok bebegin cok hareketli dedi. Sadece wc den sonra peceteye geliyor yinede korkuyorum

Öyle yapıyorum ve cok korkuyorum saglikli bi gebelikle sonuclanir degil mi 🥹
Korkutma kendini, full riskli geçti gebeliğim, sancım kasilmalarim 34.haftada başladı, 37ye geldik şükrettim bu seferde doğmadı, şimdi 10aylik oldu yarım saattir ninni söylüyorum pişpislamaktan beynim uyusuyor bazen 😂😂 o da bacaklarıyla kolumu sıkıştırıyor kacmayayim diye heralde🤷🏻‍♀️😂😂
Hicbirsey olmaz inşallah korkma, elinden geleni yapıyorsun zaten 😊

Cok şükür rabbim bana da nasip etsin insallah. 2 kimyasal gebeligimden sonra esimde problem.vardi ameliyat oldu hamile kaldim 17 haftaligiz cok sukur rahim agzi iyi kanama alanin yok bebegin cok hareketli dedi. Sadece wc den sonra peceteye geliyor yinede korkuyorum
Amin 🤲🏻 kendinizi korkutmayın. Sakin olmaya çalışın. Bende bunların hepsinde sorun vardı ve sorunlu bir hamilelik geçirdim yine de aklıma kötüyü getirmemeye çalıştım. Hastanede yatarken bile olumlu düşünmeye çalıştım. Dinlenin, yorulmayın.

Benim 30 haftaya kadar sürdü bende bazen kirmizi oluoda hatta

gecmis olsun hepimizin basina geldi, endiselenmeyin. haftaniz dolunca yine gidin doktora, kontrol edip ona gore bir yorum yapsin.

Korkutma kendini, full riskli geçti gebeliğim, sancım kasilmalarim 34.haftada başladı, 37ye geldik şükrettim bu seferde doğmadı, şimdi 10aylik oldu yarım saattir ninni söylüyorum pişpislamaktan beynim uyusuyor bazen 😂😂 o da bacaklarıyla kolumu sıkıştırıyor kacmayayim diye heralde🤷🏻‍♀️😂😂
Hicbirsey olmaz inşallah korkma, elinden geleni yapıyorsun zaten 😊
Ah yavrum.benim ya rabbim bana da ayni duygulari nasip eder insallah kuzum cok tesekkur ederim iyiki sizin gibi insanlar var🥹

Gercekten mi tama oyle yapayim cok tesekkur ederim🥹
evet benim de ikili tarama testinden bir gun once 12. haftamda falan geldi, ben de progestana basladim bir hafta kullandim. bir haftanin sonunda kontrole gittim doktor kesmemi istedi

Ya gercekten mi suan ne durumdasiniz peki bi sıkınti yok degil mi🥹
Yok canim kizim 4 aylik kucagimda cok sükür hep korkuyla gecti hamileligim su gibi kanlar gelirdi hep bebege bisey oldu diye hastaneye kostum kesenin yaninda hematom olursa böyle kanamalar lekeler yapiyor bazen kendi emiliyor geciyor bazen bebekle beraber büyüyor benim bebekle büyüdügü icin hep kanamam oldu progestan destegi aldim 28 haftaya kadar

Yok canim kizim 4 aylik kucagimda cok sükür hep korkuyla gecti hamileligim su gibi kanlar gelirdi hep bebege bisey oldu diye hastaneye kostum kesenin yaninda hematom olursa böyle kanamalar lekeler yapiyor bazen kendi emiliyor geciyor bazen bebekle beraber büyüyor benim bebekle büyüdügü icin hep kanamam oldu progestan destegi aldim 28 haftaya kadar
Çok sükür ne bilim çok gelince korktum 🥹

Back
X