kahverengı leke

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
kızlar ben 5 haftalık hamıleyım cuma gunu kese gormeye gıtcem ama ayın 2 sınden berı bende kahverengı leke gelıyor dr.dıyorum kırmızı gelmedıkce bı sey olmaz dıyor sızdede boyle sorunlar oldumu
sızde de gelen varmı
neden gelıyor ya

ben de 5 haftalık hamileyim.şimdi dr dan geldim.keseyi gördük.5 gündür damla damla kananam var.önce kahverengi başladı.şimdi koyu kırmızı.dr düşük tehliken var dedi.progesteron verdi.istirahat et dedi.15 gün sonra yine gidecem inşallah.geçmiş olsun.galiba lekelenme çoğunlukla her gebeliğin başlangıcında olan bişey.

ya kızlar bende adetime 3 gün kala kahverengi lekeyle karşılaştım...tamam yine adet oldum dedim...ama devamı gelmedi...bugün idrar testim pozitif çıktı...kan verdim 3te çıkacak sonuç...yalnız sabah wcye girdiğimde tuvalet kağıdına çok silik bir şekilde kahve leke bulaştı yine...açıkcası pozitif sonuca pek sevinemedim...

canım oncelıkle tebrık ederım sorunsuz 9 ay gecırırız tam 5 haftalıkmısın bende tam 5 bugun haftalıyım benden ayın 2 sınden beri gelıyor sadece 1 gun gelmedı sende jelmi kullanıyosun bende cuma gunu gıtcem acaba dr.sana alttanmı baktırdın yoksa ustenmi ben alttan baktırmak ıstemiyorum niye geliyor bu kahverengi yaaaaaaaaaaaaaaa

kesin hamılesın canım kahve ıyıde gelsın sonrada bıtsın ya ama benım bıtmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sa 3 te beklıyorum guzel haberini

yumuşak tablet içiyorum.bugün başladım.hayır alttan değil, karnımdan ultrason ile baktı.inşallah sorunsuz geçer hamileliklerimiz canım.inşallah.

Kızlar aynı durumdan bende sinir oluyorum 7 gündür benimde kahveler geliyor. Bir geçiyor bir geliyor.Benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu sonra geçti ama sanki bu daha uzun sürdü gibi Çarşamba doktor randevum var bakalım İnşallah o zamana kadar geçer.gerçi doktorlar normal diyor bu duruma ama yinede sinir bozucu

Kızlar kahverengi akıntıyı önemseyin, bana doktorum kahverengi akıntının da bir çeşit kanama belirtisi olduğunu söyledi. O nedenle mutlaka doktorunuza bunu söyleyin muhtemelen size progestan hapı verecektir bende de çok oldu haptan sonra kesildi. Birde ilk haftalar hep kanama olacak, bebeğe bi şey olacak diye çok endişeleniyordum psikolojim bozulmuştu bu haptan sonra daha da rahatladım. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

arkadasim benimde hamileligimin basinda 1,2 damla kahverengi leke gelmisti,doktorum dinlenmemi tavsiye etti! su an 8haftalik bebisim korkma INSALLAH bisey yoktur canim!
ALLAHIM herkese hayirlisiyla kucaklarimiza vermeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…