Kahverengi Leke ????

hnesli

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
370
8
318
A.B.D.
Kizlar 7+5 hamileyim. 2 gun once vajinal ultrasonda bebegimizi gorduk kalp atislari da vardi. Ancak bugun hafif bi kahverengi akintim oldu ne yapmaliyim tehlikeli mi ?

Canim seni korkutmak gibi olmasin ama ben ilk bebegimi boyle kaybettim bence vakit kaybetmeden diktora git ben onensemedim ertesi gun gittim doktor dun gelseydin kurtarabilirdik belki dedi ikinci bebegimdede yasadim hemen doktora gittim birgun hastahaneye gittim sonrasinda igneler ve ilaclarla allahima sukurler olsun kizim kollarimda hafife alma derim ben cunku kahverengi leke genelde dusuk belirtisi:((((

üff aynı sorun bende de var 10 gündür devam ediyo. ilaç kullanıyorum değişen bişey olmadı. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri böyle. keseyi gördük gelişiyo ama lekelenme de devam ediyo. rahim büyüdülçe kılcal damarları çatlatır ondan olabilir dedi doktor

üff aynı sorun bende de var 10 gündür devam ediyo. ilaç kullanıyorum değişen bişey olmadı. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri böyle. keseyi gördük gelişiyo ama lekelenme de devam ediyo. rahim büyüdülçe kılcal damarları çatlatır ondan olabilir dedi doktor
tatlım kötü haberci olmak gibi olmasın benimde 4 haftalıkken lekelenmelerim başladı önce kahverengi sonra git gide renk açıldı açıldı kırmızıya döndü en son 7 haftalıkken bebişim düştü. bende progestan kullandım iğne vuruldum ama kesenin etrafında bozunmalar var demişti kalp atışını duyduğumuz gün düştü. hayırlısı böyleymiş ..

Kizlar 7+5 hamileyim. 2 gun once vajinal ultrasonda bebegimizi gorduk kalp atislari da vardi. Ancak bugun hafif bi kahverengi akintim oldu ne yapmaliyim tehlikeli mi ?

yerleşme kanaması gıbı bır sey de olabılır ama yoğunluğu ne kadardır devam ettıgı de onemlı sanırım. ama ıcın rahat etsın bence acılden bır hastaneye gıt

acele edip vajinal ultrason yaptırmayın ben de düşük yaptım başka bir hemşire kızmıştı bana düşük tehlikesi olanlar yaptırmasın zararlı diye.

tatlım kötü haberci olmak gibi olmasın benimde 4 haftalıkken lekelenmelerim başladı önce kahverengi sonra git gide renk açıldı açıldı kırmızıya döndü en son 7 haftalıkken bebişim düştü. bende progestan kullandım iğne vuruldum ama kesenin etrafında bozunmalar var demişti kalp atışını duyduğumuz gün düştü. hayırlısı böyleymiş ..
geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın. Düşecekse ne yaparsan yap düşecek zaten ama tabi insan konduramıyo Allah korusun yavrumu. bende renk değişimi yok. günde birkaç damla açık kahve-sarı arası garip bişey. yarın kontrolüm var inş herşey yolundadır

geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın. Düşecekse ne yaparsan yap düşecek zaten ama tabi insan konduramıyo Allah korusun yavrumu. bende renk değişimi yok. günde birkaç damla açık kahve-sarı arası garip bişey. yarın kontrolüm var inş herşey yolundadır

rabbim ayırmasın seni yavrundan hamile kaldığını hissettiğin andan beri tüm duyguların değişiyor. halen hatırlayınca ağlayasım geliyor günlerce rüyamda düşük yaptığım günü gördüm psikolojim bozulmuştu . zor bi düşük yaptım şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum bu ay bakalım olursa da sağlıklı olsun .. bazen yerleşme kanaması da diyorlar kanama 1 haftayı geçerse tehlikeye giriyor. iş güç yapma asla. yat dinlen.

Yerlesme kanamasi pembemsi olir canim khverengi biraz sorun tesgil ediyor doktora git bence hemen ihmale gelecek bisi degil yasayan bilir ancak:(

arkdaşlar gerekeni söylemiş ama bende söylemeden gecemiycem bende kahve leke yaşamıştım kesinlikle ihmal etmeyin ve giyinin acilden doktora gözükün.ben 6.haftadan beri yaşadım aynı şeyleri.bebeğim şükür benimle gözardı edilmeycek bişey rabbim bebeğiniizi size bağışlar inşallah

merhaba seni korkutmak istemem ama kahverengi leke biraz tehlikeli dr hemen gitmen lazım.ben ilk bebeğimde 13 haftalıkken kahverengi lekelenme yaşadım dr hemen aradım dr beni oyaladı 2 gün en son çağırdı ama artık çok geçti.Sen hemen git canım dra.umarım bir sorun yoktur.

Arkadaşlar ara kanama adet gününden iki gun önce olur mu?adet gunume iki gun kala ilk kahve rengi sonra pembe ve yine kahverengi lekelerim oldu. Ama kasık ağrılarim geçmedi, Bu arada 9aydir cocuk istiyoruz henuz tutmadı, :((( dr gittim, ara kanama dedi, canim cokk sıkkın, böyle bisi var mi anlamadim??? Ayin ortalarinda olsa neyse diycem. Dr söyledigine tatmin olmadimmm

Arkadaşlar ara kanama adet gününden iki gun önce olur mu?adet gunume iki gun kala ilk kahve rengi sonra pembe ve yine kahverengi lekelerim oldu. Ama kasık ağrılarim geçmedi, Bu arada 9aydir cocuk istiyoruz henuz tutmadı, :((( dr gittim, ara kanama dedi, canim cokk sıkkın, böyle bisi var mi anlamadim??? Ayin ortalarinda olsa neyse diycem. Dr söyledigine tatmin olmadimmm

benimde geçen ay aynısı oldu. hatta bende tedirgin çok oldum 3 gün leke leke geldi . biraz stres falan da böyle yapıyor. hayırlısı.

Back
X