Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım kötü haberci olmak gibi olmasın benimde 4 haftalıkken lekelenmelerim başladı önce kahverengi sonra git gide renk açıldı açıldı kırmızıya döndü en son 7 haftalıkken bebişim düştü. bende progestan kullandım iğne vuruldum ama kesenin etrafında bozunmalar var demişti kalp atışını duyduğumuz gün düştü. hayırlısı böyleymiş ..üff aynı sorun bende de var 10 gündür devam ediyo. ilaç kullanıyorum değişen bişey olmadı. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri böyle. keseyi gördük gelişiyo ama lekelenme de devam ediyo. rahim büyüdülçe kılcal damarları çatlatır ondan olabilir dedi doktor
Kizlar 7+5 hamileyim. 2 gun once vajinal ultrasonda bebegimizi gorduk kalp atislari da vardi. Ancak bugun hafif bi kahverengi akintim oldu ne yapmaliyim tehlikeli mi ?
Kizlar 7+5 hamileyim. 2 gun once vajinal ultrasonda bebegimizi gorduk kalp atislari da vardi. Ancak bugun hafif bi kahverengi akintim oldu ne yapmaliyim tehlikeli mi ?
geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın. Düşecekse ne yaparsan yap düşecek zaten ama tabi insan konduramıyo Allah korusun yavrumu. bende renk değişimi yok. günde birkaç damla açık kahve-sarı arası garip bişey. yarın kontrolüm var inş herşey yolundadırtatlım kötü haberci olmak gibi olmasın benimde 4 haftalıkken lekelenmelerim başladı önce kahverengi sonra git gide renk açıldı açıldı kırmızıya döndü en son 7 haftalıkken bebişim düştü. bende progestan kullandım iğne vuruldum ama kesenin etrafında bozunmalar var demişti kalp atışını duyduğumuz gün düştü. hayırlısı böyleymiş ..
geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın. Düşecekse ne yaparsan yap düşecek zaten ama tabi insan konduramıyo Allah korusun yavrumu. bende renk değişimi yok. günde birkaç damla açık kahve-sarı arası garip bişey. yarın kontrolüm var inş herşey yolundadır
Arkadaşlar ara kanama adet gününden iki gun önce olur mu?adet gunume iki gun kala ilk kahve rengi sonra pembe ve yine kahverengi lekelerim oldu. Ama kasık ağrılarim geçmedi, Bu arada 9aydir cocuk istiyoruz henuz tutmadı,(( dr gittim, ara kanama dedi, canim cokk sıkkın, böyle bisi var mi anlamadim??? Ayin ortalarinda olsa neyse diycem. Dr söyledigine tatmin olmadimmm