• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi leke

muallime54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
301
565
103
İyi akşamlar hocam rahatsız ediyorum. 21 aralıkta transferim oldu bugün 8. Gün dün akşam ve bu akşam kahverengi lekelenmem oldu sabahta nokta kadar peçeteye pembe leke oldu. Karın ağrımda var çok korkuyorum. Bu durum normal mi ?

İyi akşamlar hocam rahatsız ediyorum. 21 aralıkta transferim oldu bugün 8. Gün dün akşam ve bu akşam kahverengi lekelenmem oldu sabahta nokta kadar peçeteye pembe leke oldu. Karın ağrımda var çok korkuyorum. Bu durum normal mi ?

Transfer sonrası kanama iki nedenden oluşabilir. Eğer artmıyorsa implantasyon yani bebeğin tutunma kanaması olabilir ancak eğer artış gösteriyorsa maalesef embriyolarınız tutunmadığı için adet görüyor olabilirsiniz. Keza karın ağrısı da her iki durumda da ortaya çıkabileceğinden size önerim bir an önce kanda bhcg denilen gebelik testi vererek ne olduğunu anlayabilirsiniz.

hocam merhaba bende bebek istiyorum puregon+çatlatma iğnesi oldum regl günümden 12 gün önce garip bi lekelenme yaşadım vede şiddetli bir sancı pembe renkle başladı ve şu anda kahverengiye dönüştü 1 haftadır azar azar geliyor bazen de siyahımsı bu yerleşme kanması denilen şey olabilir mi kafam çok karışık :(

Back
X