Kahverengi leke

starr9

Canım ailem♥️
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
201
115
103
Kızlar dünden bugüne kahverengi leke var sanki camasirimda ama tam olarak leke mi anlamıyorum sarı akıntım vardi acaba o mu yoğunlaştı da öyle görünüyor peçete ile silinince hiç bir şey gelmiyor daha da olmadı korkuyorum. Bir de dün yoğun bir gün gecirdim fazla dolaştım ondan mi acaba ? Bu haftalarda böyle yaşayan var mi aranizda?

Bu kahverengi akıntı neredeyse %70 hamilede var gibi ben sebebi anlayamadım. Benim 5. Haftadan beridir var

Bende hic yoktu simdi de tam olarak baya baya leke var diyemem ama çok hafif bir şekilde oluşmuş

Bende hic yoktu simdi de tam olarak baya baya leke var diyemem ama çok hafif bir şekilde oluşmuş

Benim de aynı şekilde var doktorum vajinal akıntı bu dedi bebek ile alakası yok endişe etme dedi canım takma kafaya ilkten çok taktım kastım kendimi şimdi rahatım

Ben 16. Haftamdayım bu zamana kadar bir damla bile kahriverengi lekem hiç olmadı

Benimde hep sarı akintim oluyor çok yürüyünce dolaşınca doktor her ihtimal progestan vereyim dedi herkes sarı normal diyor ama bazen benim gozumede koyu geliyor korkuyorum

Canım. Sarı açık kahverengi akinti normal. Bebek yerleşiyor yerini temizliyor..kötü kahverengi biraz sıkıntı olabilir. Ben yürüyüş yaptım. Geldim. Kahverengi karısımi pembe leke geldi doktora gittim. Düşük tehlikesi var dedi iğne yaptılar progestan alıyorum..

Merhaba benimde sorum olacak benim esim yurtdidinda en son 4 aralikda birlikte olduk adetim 21 aralikda idi normal 7 gun iken 4 gun surdu adetten 1 hafta sonra kahverengi leke ve ara ara az kanama oluyor 10 gundurde devam ediyor test yapt negatif cikti sizce neden olur daha once hic boylr birsey yasamadim

Canım. Sarı açık kahverengi akinti normal. Bebek yerleşiyor yerini temizliyor..kötü kahverengi biraz sıkıntı olabilir. Ben yürüyüş yaptım. Geldim. Kahverengi karısımi pembe leke geldi doktora gittim. Düşük tehlikesi var dedi iğne yaptılar progestan alıyorum..
Sanirim sarı akıntı kurumuş dün gece ve böyle olmuş

Ben 16. Haftamdayım bu zamana kadar bir damla bile kahriverengi lekem hiç olmadı
Benim de olmadi hatta benim adet dönemlerimde de hiç kahverengi akintim olmadığı için bu rengi tanimlayamiyorum dediğim gibi sari akinti kurumus olabilir peçeteye hiç bir şey gelmemesi içimi rahatlatiyor bakalim hafta ici bi kontrole giderim içim rahat etsin

Merhaba benimde sorum olacak benim esim yurtdidinda en son 4 aralikda birlikte olduk adetim 21 aralikda idi normal 7 gun iken 4 gun surdu adetten 1 hafta sonra kahverengi leke ve ara ara az kanama oluyor 10 gundurde devam ediyor test yapt negatif cikti sizce neden olur daha once hic boylr birsey yasamadim
Canım. Zannedersem hormonların yükselmiş ta bebiş olacakken geri tutmamış.yada şöyle düşük bir ihtimal var geç dollenme de olabilir.bir doktora git Jan tahlili yaptır.

Benimde hep sarı akintim oluyor çok yürüyünce dolaşınca doktor her ihtimal progestan vereyim dedi herkes sarı normal diyor ama bazen benim gozumede koyu geliyor korkuyorum
Benimde aynı napcam şaşırdım koyu sarı mı kahve mi diyorum yoksa pembe mi böle 5 dk inceliyorum

Benim de olmadi hatta benim adet dönemlerimde de hiç kahverengi akintim olmadığı için bu rengi tanimlayamiyorum dediğim gibi sari akinti kurumus olabilir peçeteye hiç bir şey gelmemesi içimi rahatlatiyor bakalim hafta ici bi kontrole giderim içim rahat etsin
Korkma canım büyük ihtimalle koyu sarı akıntıyı sen kahverengi leke sandın bende ilk zamanlarda koyu sarı akıntıyı yeşil sanmıştım telaşlanma yani öyle birşey olsaydı hem leke falan git gide koyulaşırdı için rahat olsun strese girip bebeğide etkileme

Korkma canım büyük ihtimalle koyu sarı akıntıyı sen kahverengi leke sandın bende ilk zamanlarda koyu sarı akıntıyı yeşil sanmıştım telaşlanma yani öyle birşey olsaydı hem leke falan git gide koyulaşırdı için rahat olsun strese girip bebeğide etkileme
Sanirim öyle oldu çünkü bir daha olmadi şimdi içtigim su miktarıni da arttirdim

Kizlar merhaba, ben uzun suredir yasmin kullaniyorum fakat gectigimiz ay 3-4 kere unuttum icmeyi ve duzenli ictiklerimide farkli saatlerde ictim hep. Yumurtlama donemim iki hafta onceydi. İki hafta once erkek arkadasimla uc gun onceye kadar hemen hemen hergun birlikte olduk. Ve normalde tam olarak bugun regl olmam gerekirken, 5 gun once gunde iki bazen uc kez gelen kahverengi bi akinti basladi. Normalde kahverengi akinti regl olmadan once bir gun gelirdi en fazla. Ama bes gundur geliyor.. sizce hamile olabilir miyim? Başina bu tarz bisey gelip hamile kalan kalmayan birileri varsa yardimci olursaniz sevinirim. Panik oldum bayağı. Şimdiden çok teşekkürler.

Back
X