Bende hic yoktu simdi de tam olarak baya baya leke var diyemem ama çok hafif bir şekilde oluşmuş
Sanirim sarı akıntı kurumuş dün gece ve böyle olmuşCanım. Sarı açık kahverengi akinti normal. Bebek yerleşiyor yerini temizliyor..kötü kahverengi biraz sıkıntı olabilir. Ben yürüyüş yaptım. Geldim. Kahverengi karısımi pembe leke geldi doktora gittim. Düşük tehlikesi var dedi iğne yaptılar progestan alıyorum..
Benim de olmadi hatta benim adet dönemlerimde de hiç kahverengi akintim olmadığı için bu rengi tanimlayamiyorum dediğim gibi sari akinti kurumus olabilir peçeteye hiç bir şey gelmemesi içimi rahatlatiyor bakalim hafta ici bi kontrole giderim içim rahat etsinBen 16. Haftamdayım bu zamana kadar bir damla bile kahriverengi lekem hiç olmadı
Korkulacak birşey yok canım.o zaman takma kafana.doktor bana kan gelmekiği sürece korkma dedi.Sanirim sarı akıntı kurumuş dün gece ve böyle olmuş
İnşallah Allah isteyene versin verdiğine hayirlisi ile doğum nasip etsin insan telaslaniyorKorkulacak birşey yok canım.o zaman takma kafana.doktor bana kan gelmekiği sürece korkma dedi.
Amin canım. İnşallah.korkma.duani eksik etme yeter.İnşallah Allah isteyene versin verdiğine hayirlisi ile doğum nasip etsin insan telaslaniyor
Canım. Zannedersem hormonların yükselmiş ta bebiş olacakken geri tutmamış.yada şöyle düşük bir ihtimal var geç dollenme de olabilir.bir doktora git Jan tahlili yaptır.Merhaba benimde sorum olacak benim esim yurtdidinda en son 4 aralikda birlikte olduk adetim 21 aralikda idi normal 7 gun iken 4 gun surdu adetten 1 hafta sonra kahverengi leke ve ara ara az kanama oluyor 10 gundurde devam ediyor test yapt negatif cikti sizce neden olur daha once hic boylr birsey yasamadim
Benimde aynı napcam şaşırdım koyu sarı mı kahve mi diyorum yoksa pembe mi böle 5 dk inceliyorumBenimde hep sarı akintim oluyor çok yürüyünce dolaşınca doktor her ihtimal progestan vereyim dedi herkes sarı normal diyor ama bazen benim gozumede koyu geliyor korkuyorum
Korkma canım büyük ihtimalle koyu sarı akıntıyı sen kahverengi leke sandın bende ilk zamanlarda koyu sarı akıntıyı yeşil sanmıştım telaşlanma yani öyle birşey olsaydı hem leke falan git gide koyulaşırdı için rahat olsun strese girip bebeğide etkilemeBenim de olmadi hatta benim adet dönemlerimde de hiç kahverengi akintim olmadığı için bu rengi tanimlayamiyorum dediğim gibi sari akinti kurumus olabilir peçeteye hiç bir şey gelmemesi içimi rahatlatiyor bakalim hafta ici bi kontrole giderim içim rahat etsin
Sanirim öyle oldu çünkü bir daha olmadi şimdi içtigim su miktarıni da arttirdimKorkma canım büyük ihtimalle koyu sarı akıntıyı sen kahverengi leke sandın bende ilk zamanlarda koyu sarı akıntıyı yeşil sanmıştım telaşlanma yani öyle birşey olsaydı hem leke falan git gide koyulaşırdı için rahat olsun strese girip bebeğide etkileme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?