Kahverengi lekelenme bakar mısınız lütfen (resimli)

melebaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
255
443
103
32
kızlar merhaba . 10gün önce hamile olduğumu öğrendim . Beta hcg yükselişlerim 9-35-170-500 . Doktor Cumartesi keseyi görürüz dedi. Çarşamba akşamı ufak bi kahverengi leke oldu Perşembe doktora gittim olabilir önlem amaçlı prosgestan fitil yazıyorum dinlen dedi . Bugün başladım fitile ama fitilinaldıktan yarım saat sonra peçeleye leke gelmişti fitilin lekesi mi yıksa kahverengi lekelerden mi çözemedim . Bi bakar mısınız ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 11.139
kızlar merhaba . 10gün önce hamile olduğumu öğrendim . Beta hcg yükselişlerim 9-35-170-500 . Doktor Cumartesi keseyi görürüz dedi. Çarşamba akşamı ufak bi kahverengi leke oldu Perşembe doktora gittim olabilir önlem amaçlı prosgestan fitil yazıyorum dinlen dedi . Bugün başladım fitile ama fitilinaldıktan yarım saat sonra peçeleye leke gelmişti fitilin lekesi mi yıksa kahverengi lekelerden mi çözemedim . Bi bakar mısınız ?
Canim ikiside olabilir ama kahverengi lekelenmeden korkmaa benimde 6 haftada oldu apar topar acile gitim ikizlerimin ikiside iyidi dr kahverengi lekenin onemli olmadigini soyledi istersen dr la bi gorus icin rahat etmiyosa yinede

Canım bende 6. haftamda doktora gittim beta Hcg 650 cikmisti o gün akşam böyle kahverengi akıntım oldu doktora gittim iğne verdi iki tane ama 2 gün sonra düşük oldu maalesef...inş bebeğin sağlıklıdır canım doktoruna bir görün bence.

Canm.insaallah normal birseydir hamile olmadigim icin bir fikrim yok ben dikkatimi ceken baska bisey diycem.
Tuvalet kagidin parfumlu mu? Renginden oyle düşündüm. Özellikle bu doneminde parfumlu kullanma bence. Icerdigi kimyasal zarar verebilir. Saglikla kucagina alırsın insaallah.

bazen lekelenme olsa da bi süre sonra kesiliyor ve normal gebelik devam ediyor .
bazen ise düşük ile sonuçlanıyor.
senin için hayırlı olan olsun inşallah . inşallah sağlıkla kucaklarsınız .
benim de bi kez böyle bi lekelenmem oldu ve bebek 15-20 gün sonra düştü
sonra yine böyle oldu ama o bebek sağlıkla doğdu. yani o Allah ın takdiri artık . Allah gönlüne göre versin inşallah

Rahimde kalan son kanamalar geliyor olabilir, beta gayet yeni bu yüzden yerleşmelerde olabilir çünkü ilk 3 ay bu tarz kahverengiler normaldir, bebek yerleşme durumunda henüz ilk 3 ay. Doktorlar herzaman kırmızı olandan korkun der, bende yaşadım kahverengi lekelenmeler progestan çok iyi geliyor 2 3 güne tamamen kesilir lekeler korkma sakın panik yapma.

Benim de 2 gun evvel beta hcg 447 cikti, dun ve bugun kahverengi lekelenme oldu, doktora sordum istirahat et dedi. Kafaya takmamamiz lazim aslinda, insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz.

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz . Cok teşekkür ederim kızlar

Back
X