Kahverengi lekelenme durumu

Pepperony56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
7
1
36
26
Merhaba arkadaşlar.Bir konuda benimle aynı şeyleri yaşayan varsa görüş almak istiyorum.8 aya yakın bir doğum kontrol kullanımım oldu düzensizlik sebebiyle,mayıs ayında bıraktım ve ağustos ayına kadar ufak gecikmeler haricinde hiç sıkıntı yaşamadım döngülerim gayet düzenliydi.Fakat bu ay 21 Ağustos adet tarihim olmasına rağmen 4 gündür kahverengi lekelenmem oluyor fakat bu lekelenme kesinlikle adet dönemindeki gibi değil,normal vajinal akıntı ne kadar oluyorsa o kadar ve çok koyu renkli değil açık renkli.Gebelik durumu söz konusu değil,korkmamı gerektiren bir durum olduğunu düşünüyor musunuz veya daha önce bunu deneyümleyen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Doktora gitseniz daha sağlıklı.
Ben bıraktıktan sonra da olmuştu, “rahim duvarında kalınlaşma var” demişti doktor ilaç verdi kullandım gitmedim tekrar geçti. Benim 2 adet arası sürmüştü

Aynı sıkıntı bende de var. Daha önce gitmiştim rahim ağzında küçük Bi yara var ama önemli bişey değil demişti. Tekrar doktora gitmek gerekiyor sanırım

Merhaba kızlar bileniniz vardır belki yardıma ihtiyacım var kızlar ben daha önce gebelik yaşayıp düşük yaptm hatta geçen haziran ayında kimyasal gebelik te geçirdim neyse temmuz ayında adet oldum ve adetim ilk kez az az geldi ve 9 gün sürdü normalde 5 6 gün olurdu yoğun bisekilde 22 temmuzda adetim bitti yani 17 gün oldu adetim biteli yumurtlama takibi yapıyorum bı 3 4 gündür kasik ağrım vardı hafif ve iki gündür çok az kahverengi lekelenmem oldu korktum çünkü ilk kez yaşıyorum hatta bugünde kırmızıya döndü adet gibi bu ne olabilir adetime daha varken yumurtlama gormemisken doktora gitmeden hastaneye çok uzağız suanki şartlarda gidemem bu bir hastalık belirtisi mi yaşayan oldumu?

Back
X