Kahverengi lekelenme kaç gün

efruzee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
94
18
3
28
Arkadaşlar adetim 2 gün gecikti ve gebeyim. Ama 1 eylülden beri kahverengi sürüntü gibi leke geliyor çok az ama bugün(5eylül) yine geldi normal mi değil mi?

Arkadaşlar adetim 2 gün gecikti ve gebeyim. Ama 1 eylülden beri kahverengi sürüntü gibi leke geliyor çok az ama bugün(5eylül) yine geldi normal mi değil mi?
Hcg baktırmadın mı düzenli olarak bana normal gelmiyor dış gebelik şüphesi düşüyor aklıma böyle durumlarda

Kahverengi lekeler genel de düşük belirtisi oluyor benimde öyleydi düşük yaptım

İlk gebeliğimde 8.haftaya kadar lekelenme olmuştu ve sonunda kalbi durmuştu :(
Evet maalesef öyle oluyor ben progesteron iğne ve fitil kullanmama rağmen düştüler şuan sizin kaçıncı hafta düşükler genel de şiddetli genetik bozukluğunda oluyor doktor öyle söyledi çünkü

Evet maalesef öyle oluyor ben progesteron iğne ve fitil kullanmama rağmen düştüler şuan sizin kaçıncı hafta düşükler genel de şiddetli genetik bozukluğunda oluyor doktor öyle söyledi çünkü
Daha 4 haftalık yeni öğrendim

Kalitesiz sperm ve yumurta olunca düşük oluyor o lekelerde onun belirtisi
Ya kusura bakmayın ama bir şey soracağım şimdiden kusura bakmayın, cinsel ilişki sonrasında başladı bu lekelenme acaba onunla ilişkisi var mıdır 5 gündür sürüyor

Ya kusura bakmayın ama bir şey soracağım şimdiden kusura bakmayın, cinsel ilişki sonrasında başladı bu lekelenme acaba onunla ilişkisi var mıdır 5 gündür sürüyor
bundan önce de düşüğünüz varsa eğer onunla alakası olmayabilir

Benim 3 gün reglim gecikti test yapmıştım silik pozitif çıktı bugün kahverengi akıntı oldu hamile değil miyim yani normalde adetim düzenli
Kan vermeden kesin hamilesin yada değilsin sağlıklı sağlıksız denmez mutlaka kan verin ve gün aşırı aynı yerde saatte kan verip sonucu takip edin akıntı leke hiç bir zaman normal kabul edilmez gebelikte

Back
X