Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Dün kahverengi akıntı geldi. Hemen doktora gittim. Doktor gebeliğin çok yeni olduğunu, düşük tehlikesi olarak değerlendirildigini söyledi. Ama sağlıklı bir gebelik de olabilir bekleyeceğiz dedi. Dünden daha fazla lekelenme oldu bugün. Ama rengi daha pempemsi. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Oncelikle teşekkür ederim ilgin için. En son pazartesi test yaptırdım. Doktorum cumayi bekle dedi test için. Aslına bakarsan içim içimi yedi gidip test yaptirmamak için kendimi zor tuttum. Olmadi yarin gidip yaptiracagim. Doktor progesteron veriyoruz böyle durumlarda ama tibben düşüğü engelledigine dair bir kanıt yok dedi. O yüzden ilaç vermedi. Kafam karmakarışıkŞuanda yapacağın tek şey mümkün olduğunca dinlenmek ve kanda beta hcg takibi yaptırmak. Eğer düşük olursa beta hcg değerleri de anında düşmeye başlıyor. Sağlıklı bir gebelikte beta hcg değeri her 2 günde 2 ye katlamalı. Bu şekilde takip etmen gerekiyor. Başka bir doktora daha görün istersen. Eğer değerlerin düzenli artış gösteriyorsa, doktor düşüğü engellemek için ilaç verecektir.
Bir de kahverengi yada hafif pembe akıntının çok tehlikeli olmadığını biliyorum. Eğer taze kan yani kırmızı kan gelirse bu tehlikeli demektir.
Bunun dışında yapabileceğin birşey yok maalesef.
Oncelikle teşekkür ederim ilgin için. En son pazartesi test yaptırdım. Doktorum cumayi bekle dedi test için. Aslına bakarsan içim içimi yedi gidip test yaptirmamak için kendimi zor tuttum. Olmadi yarin gidip yaptiracagim. Doktor progesteron veriyoruz böyle durumlarda ama tibben düşüğü engelledigine dair bir kanıt yok dedi. O yüzden ilaç vermedi. Kafam karmakarışık
Teşekkür ederim. Fakat Bebeğimizi kaybettik. Kanama devam ediyor ve beta hgc değerim oldukça düştü. Çok sıkıntılı günler gerçekten.Canım bende de oldu kanama 4 ay hemde ve oluk oluk kan geldigide oldu,doktor kotrolünde ol hep dinlen progestan hap pruluton iģne vurunup beklemekten baska çağre yok,doktorlar düşecekse eger durmaz zaten diyo nasip
gecmis olsum bacım ustteki yorumunu simdi okufım ve inan ki uzuldum adına .kader bacım bazen cok istersin ama olmaz. Patolojiye gonderdin mi parcayı? Ben ilk dusukte gonderdim????Teşekkür ederim. Fakat Bebeğimizi kaybettik. Kanama devam ediyor ve beta hgc değerim oldukça düştü. Çok sıkıntılı günler gerçekten.
Teşekkür ederim. Evet kader maalesef yapacak bir şey yok. Parça gelmedi benden. Doktor küçük olduğunu kendi kendine düşecegini söyledi. Olmazsa kürtaj.gecmis olsum bacım ustteki yorumunu simdi okufım ve inan ki uzuldum adına .kader bacım bazen cok istersin ama olmaz. Patolojiye gonderdin mi parcayı? Ben ilk dusukte gonderdim????
. Saglık olsun ve cekilen sıkıntılarımız son olsum lnsallahTeşekkür ederim. Evet kader maalesef yapacak bir şey yok. Parça gelmedi benden. Doktor küçük olduğunu kendi kendine düşecegini söyledi. Olmazsa kürtaj.
Amin inşaallah. Sana da çok geçmiş olsun. Saglık olsun ve cekilen sıkıntılarımız son olsum lnsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?