kahverengi lekelenme nedir

AFRACAN

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
194
2
16
35
Ankara
merhaba araniza yeni katildim uzun zamandir katilmak istiyodum en sonunda basardim 8 haftalik hamileyim gecen hafta bi iki damla hahvrengi leke geldi normal mi bu ve ultrasyons girdum GS 35 mm CRL 16 mm kucuk mu bebegim normal mi sizcr bayanlar

merhaba araniza yeni katildim uzun zamandir katilmak istiyodum en sonunda basardim 8 haftalik hamileyim gecen hafta bi iki damla hahvrengi leke geldi normal mi bu ve ultrasyons girdum GS 35 mm CRL 16 mm kucuk mu bebegim normal mi sizcr bayanlar

Bende de olmuştu ama minicik dün ve bugün öncekine kadar daha çok geldi dr çağırdı her şey yolunda ama önlem için ilaç verdi
Bugün beminde 15 mm çıktı hayırlı olsun

Suan bendede ayni sorun var 12haftalik gebeyim dun kahverengi leke geldi doktoru aradm yatmami söyledi bide bi igne ismi söyledi aksama dogru leke kirmizi oldu acile gittim bebegim saglikli hareket ediyodu ama sabah kalktim adet kanaması gibi kan bosaldi sali gunune kadar igne tedavisi olacak sonra duruma bakacakmis hamileliklerde genelde olurms geçmiş olsun nekadar normal deselerde iste takiyoruz

Merhaba kızlar öncelikle sakin olun bu benim başıma üç kez geldi kahverengi kan daha önce olmuş bir kanamanin sonradan dışarı atilmasiyla oluyor özellikle iliski sonrasında görülüyor çok dikkatli olmalisiniz ağır iş ve ilişki yasak oluyor bide progestan veriyorlar onlem olarak

Ben ne ağır is yaptim ne iliskiye girdim stresli bile değildim neden oldu hala anlamıyorum banada o igneyi verdi kullaniyorum inşallah birşey olmaz

Birsey olmaz allah in izniyle. Kanama durduysa sorun yok bende vuruldum o igneden suan 24. Haftadayim.hekese bebisini sağlıklı kucaklamayi nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…