Kahverengi lekelenme var yardım!...

prisonbreak06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
58
0
86
Ankara
6+5 günlük hamileyim bikaç gün önce bu lekelenmeden dolayı dr iğne yaptı ve rapor verdi.ama benim lekelenme devam ediyor.Lavaboda silince tuvalet kagıdına geliyor.Bu aşamada ne yapmak lazım rapor bitince ya devam ederse.Böyle bişey yaşayanlar lütfen bana rahatlatıcı bişeyler söyleyin:( Kötü bir şey yoktur umarım.

Son düzenleme:
benim de hamileğimin ilk zamanlarında kahverengi lekelenmem olmuştu şuan 18 aylık bir oğlum var kan gelmediği sürece endişelenme bol bol dinlen mümkün olduğunca yat ve bol bol su iç

benim de hamileğimin ilk zamanlarında kahverengi lekelenmem olmuştu şuan 18 aylık bir oğlum var kan gelmediği sürece endişelenme bol bol dinlen mümkün olduğunca yat ve bol bol su iç

Evet dikkat ettimde sanki suyu çok içince öyle bi akıntı gelmiyor gibi.Teşekkür ederim.Bu arada Allah bağışlasın darısı başıma:)

Son düzenleme:
Havadan mıdır sudan mıdır şu ara leke gelmeyen gebelik yok gibi benim de 9. haftaya kadar geldi. Hatta ufacık kanamam bile oldu. Eve tuvalet kağıdı dayanmıyordu. Dinlen kafanı rahatlat, görümcemin kanamasına ped yetiştiremiyorlardı. Doktoru aldır tehlikeye girecek hayatın dedi. Kıyamadılar şimdi bir prensesleri var.
Benim lekelerimin doktor " gebelikle alakasız enfeksiyondan bile o lekeler olabiliyor" deyince kesildi. Yani psikolojinin de etkisi çok önemli. İçeride kalanı rahim atmaya çalışıyor olabilir, yerleşme lekesi olabilir, vücut adet alışkanlığını terketmekde zorlanınca dahi oluyormuş.güzel şeyler düşünmeye çalış.

Canım bendede oldu. 7 hafatlıkken, doktor düşük başladı bile dedi. Ama ben daha önceki gebeliklerimde de jel kullanmıştım. jel istedim (progestan içerikli) o bana ilaçlardan daha iyi geldi. anında kesildi 3. ayın sonuna kadar kullandım. bence sende doktorundan iste. Şu an 19 haftalık hamileyim ve raporluyum. inş birdaha kötü bir şey olmaz. RABBİM HEPİMİZE YARDIM ETSİN...:19:

6+5 günlük hamileyim bikaç gün önce bu lekelenmeden dolayı dr iğne yaptı ve rapor verdi.ama benim lekelenme devam ediyor.Lavaboda silince tuvalet kagıdına geliyor.Bu aşamada ne yapmak lazım rapor bitince ya devam ederse.Böyle bişey yaşayanlar lütfen bana rahatlatıcı bişeyler söyleyin:( Kötü bir şey yoktur umarım.

bende de aynisi olmustu canim 3 aylik hamileydim dedigin gibi tuvalet kagidina silince geliyordu o lekeler dr gitmistim rahim agzinda enfeksiyon olusmusdu düsek yapma tehlikesi bile varmis dr. dedi iyiki gelmissin fitil ve jel gibi birsey verdi vajinadan aliyordum ondan sonra birseyim kalmadi ins sendede bi sorun yaratmaz ihmal etme gecmis olsun.

Back
X