kahverengi lekelenme yardım lutfennnnnn

diillaayy

missss kokulummm geliyooo
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
1.612
0
116
Bursa
merhaba arkadaslar 8 haftalık hamıleyım gebelıgımın 6. haftasında kahverengı lakelenmem oldu doktorum progestan verdı ve yatak istirahati dedi 2 hafta oldu azaldı ve rengi açıldı sutlu kahveye dondu son 5 gundur gun ıcınde gelmıyor sadece sabahları oluyor bu kadar uzun surmesı normalmı daha kalp atıslarınıda dınlemedı doktor lekelenmem oldugunda gıttıgımızde 6 haftalık oldugu ıçın vajınal ultrasondan duyulurmus benımde lekelenmem oldugu ıcın dınlemedı doktorum ıkı hafta sonraya yanı bu carsambaya erteledı yardımcı olursanız sevınırım inş duyarız kalp atıslarını

benim hamileliğimdede oluyodu 5.haftada başladı 11.haftama kadar devam etti.
bende kullandım progestan...
12.haftamdada bebeğimi kaybettim.
kendine çok dikkat et canmm iş yapma sakın devamlı uzan.
çok geçmiş olsun.

6.haftada kanamam oldu.keseyi gördük.8.haftada kanamam oldu parça düşürdüm,kalp atışını duyduk.kahverengi lekelenmem 10.haftama kadar sürdü.allahıma şükürler olsun kızımla 28.haftamıza girdik nerdeyse..

birde ben progestanı iğne olarak kullandım.haftada 2 kez iğne oldum. 2 kezde hastanede yattım.çok zor günlerdi.ama allahıma şükürler olsun atlattık.

benimde hamileliğimin 5. haftasında leke gelmeye başladı ve 9. haftanın sonuna kadar sürdü bebeğimi kaybettimmm :((
bence devamlı yat zorunlu olmadıkça kalkma derim..

benımde 9.haftada oldu hastaneye yatırdılar ve progestan uyguladılar.2gun ıcınde kanamam oldu ve dusurdum ama benım kan pıhtılasması cıktı canım bıde hamılelıkte bazen oluyomus gebelıge baglı olmayarak senınkıde oyle bıseydır bence devamlı yat vc den vc ye kalmanı onerırım

canım benimde 7.haftamda başladı lekelenmeler. doktorum progestan verdi hala da kullanıorum. şuan 9. haftam bitmek üzere arada sırada oluo yine. ama bende kistte var ondan kaynaklanabilir dedi doktor. yoksa bebeğin tutunduğu yer çok güzel dedi. tabi yinede ilk 3ay en tehlikeli dönem biliosun. ay başında gidicem kontrole. o zamana kadar bişe olmazsa daha da olmaz büyük ihitmalle dedi doktorum. dikkat et kendine sen. çok yorma kendini. bol bol dinlen. umarım bi sorun yaşamazsın..

Back
X