kahverengi lekelenme

yilinsonyesilyapragi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
85
50
88
kizlar ya bilgisi olan yardimci olabilir mi. reglime daha 5 gun kala cok az kahverengi lekelenme gordum. erken regl oldum herhalde dedim. ama olmadi. bugun 4. gun ve hergun lekelenme oluyor ve devami gelmiyor. sizce hamile miyim.daha erken diye test de yapmiyorum

Son düzenleme:
Canım hamile olabilirsin neden test yapmıyorsun . Hiö yaşamadım ama yerleşme kanaması diyorlar buna çok lekelenmen çok mı az mı

Test al idrarini 4 saat tut canım o arada su falan içme ki eğer hamileysen idrara değerin geçsin belli olur ama tabi en kesin kan testi. Eğer çok kafana takıyorsan vücudumuz öyleki bunu anliyor erken adette olabilirsin ama inşallah istiyorsan hamilesindir

Test al idrarini 4 saat tut canım o arada su falan içme ki eğer hamileysen idrara değerin geçsin belli olur ama tabi en kesin kan testi. Eğer çok kafana takıyorsan vücudumuz öyleki bunu anliyor erken adette olabilirsin ama inşallah istiyorsan hamilesindir

yapayim bi test yarin olmazsa. sonucu yazarim yapinca. hayirlisi olsun bakalim. bi oglum var 2bucuk yasinda ama ona hamileligimde belirtilere hic dikkat etmemistim. hatta 10gun sonra acaba hamile miyim ki diye test yapmistim:olamaz:

yapayim bi test yarin olmazsa. sonucu yazarim yapinca. hayirlisi olsun bakalim. bi oglum var 2bucuk yasinda ama ona hamileligimde belirtilere hic dikkat etmemistim. hatta 10gun sonra acaba hamile miyim ki diye test yapmistim:olamaz:
İlk sabah idrarinle yap canım inşallah rabbim nasip ederde sağlıklı hayırlı bir evladın olur . Var mı peki bu ay kendinde hissettiğin değişiklik canım

Back
X