Kahverengi lekelenme

Humanurrr

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
248
254
18
35
Merhaba tecrübeli anneler.12 haftalik hamileyim daha carsamba gunu doktora gittim.Hersey yolunda demisti ama bugun kahverengi akintim geldi cok korkuyorum.Tup bebekle hamile kalmıştım. Pazar günü olduğu için doktora da gidemiyorum sizce onemli midir nolur dua edin.Ayrica progesteron fitil de gunluk kullaniyorum zaten

Sabah dr.a git canım mutlaka. Kanama artmıyorsa korkma. Zaten dr.a da gitsen bişey yapmıyolar. Benim geçen hafta oldu bikaç günde geçti. İğne kullanmıyo musun. Fitil de koruyor gerçi. Benim de tüp bebek, günlük iğnem var. Fitil vermediler bana. Ama benim de oldu işte lekelenme.

Sabah dr.a git canım mutlaka. Kanama artmıyorsa korkma. Zaten dr.a da gitsen bişey yapmıyolar. Benim geçen hafta oldu bikaç günde geçti. İğne kullanmıyo musun. Fitil de koruyor gerçi. Benim de tüp bebek, günlük iğnem var. Fitil vermediler bana. Ama benim de oldu işte lekelenme.
Igne 3 hafta haftada bir kez kullandim bu hafta gittigimde artik kullanmana gerek yok bi sıkıntı yok demişti

Evet canım iğne kullanıyorum ama fitil, jel vs. yok benim. İğne daha temiz, kolay ve güvenli geliyor bana. Şikayetçi değilim. Sadece biraz pahalı. Ben geçen yıl 13 haftalık düşük yaptım. O yüzden 17-18. haftaya kadar devam edelim dedi dr iğneye. Bebeği rahat ettirirmiş.
Kanama alanı falan görmedi dr. Kanama değildi zaten çok açık pembe lekelenme. Bilmiyoruz neden oldu. Ama çok şükür geçti. İnşallah bi daha olmaz.

Senin de geçici bişeydir inşallah. Dr.a gitmelisin bence. Her kanama ve lekelenme için düşük tehlikesi diyorlar.

Kırmızıya dönerse gidersin doktora evde istirahat et. Ben kahverengi lekelenmeyle gittiğimde her şey normal görünüyordu bir sıkıntı yoktu ama hastane yolları stresi kanamaya çevirmişti sonra içte kanama alanı çıktı yapacakları bir şey yok evde dinlen sadece

Evet canım iğne kullanıyorum ama fitil, jel vs. yok benim. İğne daha temiz, kolay ve güvenli geliyor bana. Şikayetçi değilim. Sadece biraz pahalı. Ben geçen yıl 13 haftalık düşük yaptım. O yüzden 17-18. haftaya kadar devam edelim dedi dr iğneye. Bebeği rahat ettirirmiş.
Kanama alanı falan görmedi dr. Kanama değildi zaten çok açık pembe lekelenme. Bilmiyoruz neden oldu. Ama çok şükür geçti. İnşallah bi daha olmaz.
Insallah bi daha hic olmaz sag saglim kucagimiza aliriz bebegimizi

Back
X