Merhabalar ben size bir şey soracağım ben 5+4 hamileyim kahverengi lekelemem var doktor yerleşme diyor ama kese falan gozukmedi betahcg değerim 5 gun önce 1005lerdeydi bugün yine yaptırdım kan sonucun çıkmadı ama alttan muane oldum ama yine kese yok çok endişeleniyorum
Pazartesi tekrar gideceğim inşallah dediginiz gibi olur çok istiyorumAynı şeyi ben geçn hafta yaşadım..cuma değerim 1900 dü gözükmedi dış gebelikten şüphelendi..yarın geld dedi gittim değerim 2700 olmuştu kesemde belirmişti..bir günde oldu endişelenme..
İnş cnmPazartesi tekrar gideceğim inşallah dediginiz gibi olur çok istiyorum
Bugün dayanamayip sonuca baktirayim dedim değerim 3284 ve hala gozukmedi kese alttan muaneyleİnş cnm
Canım çok üzüldüm ne kadar kahrolduğunu biliyorum..dış gebelik olma olasılığı yüksek hemen çaresine baktır..onda erken teşhis çok önemli...inş ama inşş birden belirir ve bunlara hiç gerek kalmaz..Bugün dayanamayip sonuca baktirayim dedim değerim 3284 ve hala gozukmedi kese alttan muaneyle
Ağrın var mı dış gebelikte tek taraflı kramplar oluyormuş . Belki geç dollenmedir hemen ümitsizliğe kapilmayalim. Ama benim anlamadığım doktor madem beta yüksek olmasına rağmen keseyi göremedi o zaman neden dış gebelik mi diye incelemedi? Sonuçta erken teşhis önemliBugün dayanamayip sonuca baktirayim dedim değerim 3284 ve hala gozukmedi kese alttan muaneyle
Inanin bende anlamış değilim kan değerime bakacaklar sonucu o zaman söyleyeceklermiş fazla agrım yok onuda anlamış değilim hatta yok denecek kadar yokAğrın var mı dış gebelikte tek taraflı kramplar oluyormuş . Belki geç dollenmedir hemen ümitsizliğe kapilmayalim. Ama benim anlamadığım doktor madem beta yüksek olmasına rağmen keseyi göremedi o zaman neden dış gebelik mi diye incelemedi? Sonuçta erken teşhis önemli
Bugün kese gözüktü o kadar sevindim ki doktor o kadar iyi o kadar içaçıcı konuştu ki inşallah bebegimide göreceğim haftayaCanım çok üzüldüm ne kadar kahrolduğunu biliyorum..dış gebelik olma olasılığı yüksek hemen çaresine baktır..onda erken teşhis çok önemli...inş ama inşş birden belirir ve bunlara hiç gerek kalmaz..
Çok şükür canım çok şükürBugün kese gözüktü o kadar sevindim ki doktor o kadar iyi o kadar içaçıcı konuştu ki inşallah bebegimide göreceğim haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?