Kahverengi lekelenme

Serpiltas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2019
2
7
1
40
Merhaba arkadaşlar ben serpil, aranıza yeni katıldım

34 yaşındayım 2 aylıkken iki kez bebeklerimin kalbi durdu bu şimdi 3. Hamileliğimin 11. Haftasındayım midem bulanıyor kasık ağrılarımla birlikte açık kahve rengi akıntılarım var. Aynı kötü olacak diye çok korkuyoruz. Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı? Bana yardımcı olabilirmisiniz?

Doktorunuza sorun bende de olmuştu Progestan kullanmaya başladım ve kesildi bu akıntılar. Umarım sizinde kosa sürede kesilir ve önemli birşey değildir. Bende 11. Haftadayım

Benim hamileliğinin başından 16. Haftaya kadar sürmüştü . Yoruldugumda artıyordu dinlenin ve kafanızı takmayin

Ben de 6 haftalık hamileyim ve kahverengi lekelenme var doktora gittim progestan verdi ama kana dönüşür diye korkuyorum

Protestan hap bas donmesi sersemlik yapti nabicam bilmiyotum cok fena ya misafirlikteyim bide kessemmu kullanmayi acaba

Merhabalar ben size bir şey soracağım ben 5+4 hamileyim kahverengi lekelemem var doktor yerleşme diyor ama kese falan gozukmedi betahcg değerim 5 gun önce 1005lerdeydi bugün yine yaptırdım kan sonucun çıkmadı ama alttan muane oldum ama yine kese yok çok endişeleniyorum

Aynı şeyi ben geçn hafta yaşadım..cuma değerim 1900 dü gözükmedi dış gebelikten şüphelendi..yarın geld dedi gittim değerim 2700 olmuştu kesemde belirmişti..bir günde oldu endişelenme..

Aynı şeyi ben geçn hafta yaşadım..cuma değerim 1900 dü gözükmedi dış gebelikten şüphelendi..yarın geld dedi gittim değerim 2700 olmuştu kesemde belirmişti..bir günde oldu endişelenme..
Pazartesi tekrar gideceğim inşallah dediginiz gibi olur çok istiyorum

Bugün dayanamayip sonuca baktirayim dedim değerim 3284 ve hala gozukmedi kese alttan muaneyle
Canım çok üzüldüm ne kadar kahrolduğunu biliyorum..dış gebelik olma olasılığı yüksek hemen çaresine baktır..onda erken teşhis çok önemli...inş ama inşş birden belirir ve bunlara hiç gerek kalmaz..

Bugün dayanamayip sonuca baktirayim dedim değerim 3284 ve hala gozukmedi kese alttan muaneyle
Ağrın var mı dış gebelikte tek taraflı kramplar oluyormuş . Belki geç dollenmedir hemen ümitsizliğe kapilmayalim. Ama benim anlamadığım doktor madem beta yüksek olmasına rağmen keseyi göremedi o zaman neden dış gebelik mi diye incelemedi? Sonuçta erken teşhis önemli

Inanin bende anlamış değilim kan değerime bakacaklar sonucu o zaman söyleyeceklermiş fazla agrım yok onuda anlamış değilim hatta yok denecek kadar yok

Bugün kese gözüktü o kadar sevindim ki doktor o kadar iyi o kadar içaçıcı konuştu ki inşallah bebegimide göreceğim haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…