Kahverengi Lekelenme

Su9595

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
158
24
98
Kızlar merhaba regl biteli 10 gün oldu fakat pazar akşamı kahverengi çamur gibi lekelenmem gledi günde 1 ped bile doldurmadi ama sildikce hep geldi bugün 2, günü lekelenmenin hafif pıhtılaşma vardı ama rengi kahverengi çamur gibiydi gene ve 2 gün sonunda bitti hamilelikle belirtisi olabilir mi?

Bende de olmuştu Ocak ayında kahverengi lekelenme. Hamilelik belirtisi sandım ama hamile değilim. Demekki olabiliyor dedim sonra. Ama yine de 10 gün sonra bir test yapmanı öneririm.

Hamilelik olabilir, pıhtı gibi ve koyu kırmızı ise kimyasal gebelik olabilir. Bende olmuştu kimyasal gebelik. Kıpkırmızı kan ve pıhtılaşma oldu. Sizin kahverengi ise gebelik olabilir. Test vermenizi öneririm.

Hamilelik olabilir, pıhtı gibi ve koyu kırmızı ise kimyasal gebelik olabilir. Bende olmuştu kimyasal gebelik. Kıpkırmızı kan ve pıhtılaşma oldu. Sizin kahverengi ise gebelik olabilir. Test vermenizi öneririm.
Yok bu bildiğimiz çamur surmussun gibi ilk kez başıma geliyor

Yok bu bildiğimiz çamur surmussun gibi ilk kez başıma geliyor
Çamur surmussun gibi oluyorsa hamilelik olabilir belki. Benim 6.haftada böyle benzeri oldu. Progestan onerdi doktor. İster vajinadan içeri atın ister hap olarak yutun ama tavsiyem aşağıdan atmaniz demisti. Yaklaşık 10 gun kullandim sonra geçti. Ama sizi yanıltmak istemem. Sonuçta doktor değiliz. Sadece fikir veriyoruz, dertleşiyoruz 😊

Back
X