Kahverengi lekelenme

Masalperisiiiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2021
116
19
48
Kizlar merhaba benim reglim gecikti 3 gün dün hafif kahverengi lekelenme oldu her reglimin başında oluyordu ertesi gün normale dönüyordu fakat bugünde aynı şekilde kahverengi leke olarak devam ediyor 10 gün önce kadın doguma gittim pcos dışında enfeksiyon tarzı bir sıkıntı yok sebep ne olabilir

Kizlar merhaba benim reglim gecikti 3 gün dün hafif kahverengi lekelenme oldu her reglimin başında oluyordu ertesi gün normale dönüyordu fakat bugünde aynı şekilde kahverengi leke olarak devam ediyor 10 gün önce kadın doguma gittim pcos dışında enfeksiyon tarzı bir sıkıntı yok sebep ne olabilir
Normalde düzenli regl olan biri misiniz ? Bende de pcos var bu kahverengi lekelenme için doktora gitmiştim ve doktor bana rahimdeki biriken yumurtalar bu gibi akintilara sebebiyet verebilir dedi pcos olduğumdan dolayı da her ay regl gibi kahverengi bir akinti oluyor bende de maalesef. Yani bunu pcos yapıyordur diye düşünüyorum muhtemelen.

Tüm kahverengi akıntı başlıklarına yazasım var :( yıldım artık bu durumdan neden oluyo nerden geliyo hiç anlamadım. Bugün doktora gittim. Her şey normal aslında enfeksiyonun da yok deyip yine antibiyotik ve mantar fitil verdi. 🥺

Hormonlarda sorun olunca adeti bozuyor kahverengi şeklinde geliyor

Back
X