Kahverengi lekelenme

makbule787

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
59
12
3
29
Kızlar bugün 6 hatayım dün kahverengi lekelenmelerim ve aşırı bel ağrım oldu normal mi siz kaçıncı haftada lekelenme oldunuz?

Hamilesin ve lekelenmen mi oldu, herkeste olmuyor öyle, ha benimde oldu da doktora gidip tedbiren progestan falan başlaman lazım kanama alanı olabilri, benim ilk gebeligimde hiç olmadı bu gebeligimde oldu mesela, lekelenme yaşamak normal değil, kahverengi çok tehlikeli olmasa da sebebi bulunmali

Bir arkadaş daha yazmıştı sabah ona da söylemiştim en iyisi acilen doktorunuza görünün neden dolayı lekelenmeniz olduğunu bulmaları lazım. Benim de olmuştu kan uyuşmazlığından acil iğne olmuştum iğneden sonra kesildi bir daha yaşamadım progestan fitil ile 12.haftaya kadar devam ettim. Ama sizin neyden kaynaklanıyor kanama alanı vs varsa doktorunuz kesin görmeli

Bizde de kan uyuşmazlığı var ondan olabilir mi acaba

Kızlar bugün 6 hatayım dün kahverengi lekelenmelerim ve aşırı bel ağrım oldu normal mi siz kaçıncı haftada lekelenme oldunuz?
Aynı durum bende de var. Haftam 7+0 şu an . 2-3 gündür kahverengi lekelenme ve bel ağrısı yaşıyorum ben de. Dün acile gittim bu yüzden. Görünen bir sorun yok ama bebek haftasına göre çok küçük dediler. 1 mm ancak varmış bebek, kalp atışını da duyamadım. Progestan vermedi, folik asite devam et dedi. 1 hafta sonra tekrar gidicem, inşallah bebeğim büyümüş olur da kalp atışını duyarım.

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende 3 gündür yaşıt devam ediyorum

Benimde ilk haftalarda lekelenmem olmuştu kan uyuşmazlığımiz var doktor iğne olman lazım dedi iğneyi olduktan sonra bir daha lekelenme yaşamadım çok sukur. Normalde 28. Haftada yapılıyormuş ama lekelenme olduğu durumlarda yapılması gerekiyormus sizde yaptırın kadın doğum acilde yapiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…