- 22 Nisan 2025
- 59
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi makbule787
Kızlar bugün 6 hatayım dün kahverengi lekelenmelerim ve aşırı bel ağrım oldu normal mi siz kaçıncı haftada lekelenme oldunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok mu kızlar bu durumu yaşayanKızlar bugün 6 hatayım dün kahverengi lekelenmelerim ve aşırı bel ağrım oldu normal mi siz kaçıncı haftada lekelenme oldunuz?
Bizde de kan uyuşmazlığı var ondan olabilir mi acabaBir arkadaş daha yazmıştı sabah ona da söylemiştim en iyisi acilen doktorunuza görünün neden dolayı lekelenmeniz olduğunu bulmaları lazım. Benim de olmuştu kan uyuşmazlığından acil iğne olmuştum iğneden sonra kesildi bir daha yaşamadım progestan fitil ile 12.haftaya kadar devam ettim. Ama sizin neyden kaynaklanıyor kanama alanı vs varsa doktorunuz kesin görmeli
Aynı durum bende de var. Haftam 7+0 şu an . 2-3 gündür kahverengi lekelenme ve bel ağrısı yaşıyorum ben de. Dün acile gittim bu yüzden. Görünen bir sorun yok ama bebek haftasına göre çok küçük dediler. 1 mm ancak varmış bebek, kalp atışını da duyamadım. Progestan vermedi, folik asite devam et dedi. 1 hafta sonra tekrar gidicem, inşallah bebeğim büyümüş olur da kalp atışını duyarım.Kızlar bugün 6 hatayım dün kahverengi lekelenmelerim ve aşırı bel ağrım oldu normal mi siz kaçıncı haftada lekelenme oldunuz?
Olabilir arkadaşım git muayene ol acilen onun iğnesi var olunca kesiliyor uyuşmazlıktansaBizde de kan uyuşmazlığı var ondan olabilir mi acaba
Kan uyuşmazlığı varsa hemen iğne olmalısınız acile gidip söylemeniz yeterliBizde de kan uyuşmazlığı var ondan olabilir mi acaba
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende 3 gündür yaşıt devam ediyorumAynı durum bende de var. Haftam 7+0 şu an . 2-3 gündür kahverengi lekelenme ve bel ağrısı yaşıyorum ben de. Dün acile gittim bu yüzden. Görünen bir sorun yok ama bebek haftasına göre çok küçük dediler. 1 mm ancak varmış bebek, kalp atışını da duyamadım. Progestan vermedi, folik asite devam et dedi. 1 hafta sonra tekrar gidicem, inşallah bebeğim büyümüş olur da kalp atışını duyarım.
Aminn hepimiz inşallah..İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende 3 gündür yaşıt devam ediyorum