Kahverengi lekelenme

ecgkdrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
9
3
1
Korunmasız ilişkimiz var 16-20 ekim son adet tarihim 4 gündür gögüslerimde şişlik var patlayacak gibi damarları aşırı belirginleşti dokunamadım sütyensiz çok rahatsız olduğum için sabitlemek için sütyenle geziyorum yoğun bi iştah artışı, 1-2 gün şefaf açık sarı bir akıntım oluştu. Aşırı halsizlikten sürekli uyku halindeydim, cinsel isteksizlik var, hiç su içmeden arka arkaya 3 kere idrara çıkıyordum yalnız bugün sabah uyandığımda belirtilerin bir çoğu yoktu bugün dışardaydım bi geldim hafif bir kahverengi lekelenmem oldu hafif da sağ kasıkta batmam var adetime bir uygulamaya göre 2 gün diğer uygulama 4 gün olduğunu söyledi. Benim gibi olup gebe olan var mı? Çok gerginim adet öncesi durum diye. Daha önce hiçbir adetimde bu kadar semptomla karşılaşmadım

yani hepsi hem adet öncesi hem erken gebelik belirtileri. vücudunuzu en iyi siz tanıyorsunuz mesela benim hiçbir adet öncesinde göğüs ağrım olmaz, göğüs ağrım olduğu ay şüphelenmiştim. bunun gibi şeyleri karşılaştırın. bir de herkesin gebelik belirtileri aynı değil, millet sıcak basmasından bahsediyor ben aksine geceleri zangır zangır üşüyordum. vücudunuz size özel değişik sinyaller verir anlarsınız. şu tarihlerde erken gebelik testi de yapsanız çıkar aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…